Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 jutro mam plana być, chciałem Wam zrobić niespodzianke i wpaść znienacka niezapowiedzianie ale 1. nie wiem o której skończę - ale jest opcja skończenia pracy ok 15-16 2. mam jutro rocznicę z moją(3 lata) i coś marudzi o jakiejś kolacji
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 jutro mam plana być, chciałem Wam zrobić niespodzianke i wpaść znienacka niezapowiedzianie ale 1. nie wiem o której skończę - ale jest opcja skończenia pracy ok 15-16 2. mam jutro rocznicę z moją(3 lata) i coś marudzi o jakiejś kolacji zrób jej niespodziankę i weź ją na spota bedzie wuszt z grila i pełna kulturka
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 jutro mam plana być, chciałem Wam zrobić niespodzianke i wpaść znienacka niezapowiedzianie ale 1. nie wiem o której skończę - ale jest opcja skończenia pracy ok 15-16 2. mam jutro rocznicę z moją(3 lata) i coś marudzi o jakiejś kolacji zrób jej niespodziankę i weź ją na spota bedzie wuszt z grila i pełna kulturka no w sumie
Kędzior Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 jutro mam plana być, chciałem Wam zrobić niespodzianke i wpaść znienacka niezapowiedzianie ale 1. nie wiem o której skończę - ale jest opcja skończenia pracy ok 15-16 2. mam jutro rocznicę z moją(3 lata) i coś marudzi o jakiejś kolacji kielbaski z grilla powinny sie jej spodobac a mnei jutro chyba nie bedzie
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 jutro mam plana być, chciałem Wam zrobić niespodzianke i wpaść znienacka niezapowiedzianie ale 1. nie wiem o której skończę - ale jest opcja skończenia pracy ok 15-16 2. mam jutro rocznicę z moją(3 lata) i coś marudzi o jakiejś kolacji zrób jej niespodziankę i weź ją na spota bedzie wuszt z grila i pełna kulturka no w sumie Tanio i będzie zadowolona... jutro mam plana być, chciałem Wam zrobić niespodzianke i wpaść znienacka niezapowiedzianie ale 1. nie wiem o której skończę - ale jest opcja skończenia pracy ok 15-16 2. mam jutro rocznicę z moją(3 lata) i coś marudzi o jakiejś kolacji kielbaski z grilla powinny sie jej spodobac a mnei jutro chyba nie bedzie Ogarnij się!
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 jutro mam plana być, chciałem Wam zrobić niespodzianke i wpaść znienacka niezapowiedzianie ale 1. nie wiem o której skończę - ale jest opcja skończenia pracy ok 15-16 2. mam jutro rocznicę z moją(3 lata) i coś marudzi o jakiejś kolacji kielbaski z grilla powinny sie jej spodobac a mnei jutro chyba nie bedzie
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Ogarnij się! łymyn zrobię Ci dobry grunt pod interesy
Kędzior Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Ogarnij się! łymyn zrobię Ci dobry grunt pod interesy :polew: :polew: az sie poplakalem :polew: :polew:
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Ogarnij się! łymyn zrobię Ci dobry grunt pod interesy :polew: :polew: az sie poplakalem :polew: :polew: jak Ci będzie coś mówiła o plutonie komandosów to ma na myśli mnie
Kędzior Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Ogarnij się! łymyn zrobię Ci dobry grunt pod interesy :polew: :polew: az sie poplakalem :polew: :polew: jak Ci będzie coś mówiła o plutonie komandosów to ma na myśli mnie Mario podpowiada ci co masz napisac?
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Ogarnij się! łymyn zrobię Ci dobry grunt pod interesy :polew: :polew: az sie poplakalem :polew: :polew: jak Ci będzie coś mówiła o plutonie komandosów to ma na myśli mnie Mario podpowiada ci co masz napisac? oczywiście, że nie :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 22:41_________________________________________________zbieram się w kokon
Rekomendowane odpowiedzi