stanley Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mario wklei pikczersy, skrupulatnie obserwowaliśmy aach te getry... no to git
Kędzior Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Cześć, wytłumaczcie mi, jak to jest mieszkać kilometr od dupnej imprezy i na nią nie przybyć, nie dla aut, ale dla towarzystwa ? poprostu za bardzo mi sie nie chcialo, nieczulem sie najlepiej
Mario22 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mario wklei pikczersy, skrupulatnie obserwowaliśmy aach te getry... no to git Będą ale dopiero jutro wieczorem... teraz spadam już w kime bo rano trza wstac i spakować dupe w walizke...i ogień na Balice do KRK..
stanley Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 czas spać BTW we wtorek chyba nie dam rady podjechać na spota
akjam Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 No wreszcie wróciłem na chatę! Na driftach było za***iście!!! :kox: :kox: Pozdro dla OKO'a, Adam.S.'a i Taliba... Miłe spotkanko na moto imprezce. I dla Krola bo cały czas w stałym kontakcie telefonicznym!
Miszka82 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Cześć, wytłumaczcie mi, jak to jest mieszkać kilometr od dupnej imprezy i na nią nie przybyć, nie dla aut, ale dla towarzystwa ? poprostu za bardzo mi sie nie chcialo, nieczulem sie najlepiej Ty jak baba wiecznie się źle czujesz
stanley Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Co tu wszyscy tacy zarobieni? masakra od rana dobrze, że wczoraj nie piłem :>
akjam Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Co tu wszyscy tacy zarobieni? masakra od rana dobrze, że wczoraj nie piłem :> To forma jest bo na kacu w robocie to przeebane!
stanley Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Co tu wszyscy tacy zarobieni? masakra od rana dobrze, że wczoraj nie piłem :> To forma jest bo na kacu w robocie to przeebane! nawet nie mów :gwizdanie: w czwartek przyjeżdżają znajomi, bedzie ciężki weekend
Rekomendowane odpowiedzi