stanley Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 kvrva, zwolnienia w robocie, zwolnili moją współpracownicę :wallbash:
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 kvrva, zwolnienia w robocie, zwolnili moją współpracownicę :wallbash: u mnie też zwalniają, ze Śląska pogonili jednego gościa i zostało nas już 3, a kiedyś jak się zatrudniałem jakieś 4 lata temu było nas 15 życie Stanley życie
stanley Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 kvrva, zwolnienia w robocie, zwolnili moją współpracownicę :wallbash: u mnie też zwalniają, ze Śląska pogonili jednego gościa i zostało nas już 3, a kiedyś jak się zatrudniałem jakieś 4 lata temu było nas 15 życie Stanley życie wiem, że życie, ale ma mi pomagać taki yebany ściul
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 kvrva, zwolnienia w robocie, zwolnili moją współpracownicę :wallbash: u mnie też zwalniają, ze Śląska pogonili jednego gościa i zostało nas już 3, a kiedyś jak się zatrudniałem jakieś 4 lata temu było nas 15 życie Stanley życie wiem, że życie, ale ma mi pomagać taki yebany ściul kędzior ? [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 16:02_________________________________________________Stan ? ? ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=67223
OKO Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 kunerwa jeb ani kurierzy koleś awizował mi przesyłkę chociaż go u mnie nie było jadę po amorrrry może uda mi się jeszcze dziś założyć chociaż tył
Adam.S Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Panowie tu dobry sposób na zasłonięcie tablicy rejestracyjnej :> http://www.joemonster.org/art/17193/Dlaczego_warto_poznac_potege_programow_graficznych_XIV
Bulczas Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 kunerwa jeb ani kurierzy koleś awizował mi przesyłkę chociaż go u mnie nie było jadę po amorrrry może uda mi się jeszcze dziś założyć chociaż tył Z tyłem jest chwila roboty. Chociaż w Avancie chyba trzeba pół bagażnika rozebrać :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 kunerwa jeb ani kurierzy koleś awizował mi przesyłkę chociaż go u mnie nie było jadę po amorrrry może uda mi się jeszcze dziś założyć chociaż tył pierdollll nie zakładaj na wyjebanych fajnie się wchodzi w dziurawe zakręty zwłaszcza tyłem (tylnymi kołami) [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 16:31_________________________________________________ SESKI
Seski Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 kunerwa jeb ani kurierzy koleś awizował mi przesyłkę chociaż go u mnie nie było jadę po amorrrry może uda mi się jeszcze dziś założyć chociaż tył pierdollll nie zakładaj na wyjebanych fajnie się wchodzi w dziurawe zakręty zwłaszcza tyłem (tylnymi kołami) [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 16:31_________________________________________________ SESKI MISZKA hehe
keżor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 a mnie k**wa znowu chyba jutro nie będzie :/ niby przed długim weekendem , a mam w środe 2 egzaminy i oddanie projektu bleeeee :/ a po łikendzie ostatnie dwa zaliczenia i wakacje http://siabello.wrzuta.pl/audio/38cW1HsksQd/brooklyn_bounce_-_bass_beats_melody kto pamięta
Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 a mnie ku*** znowu chyba jutro nie będzie :/ niby przed długim weekendem , a mam w środe 2 egzaminy i oddanie projektu bleeeee :/ a po łikendzie ostatnie dwa zaliczenia i wakacje http://siabello.wrzuta.pl/audio/38cW1HsksQd/brooklyn_bounce_-_bass_beats_melody kto pamięta Mi tego nie musisz przypominać stare, dobre bity
keżor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Krolu , kiedy moge ładowarke odebrać ? ;] masz ją jeszcze w ogóle ?
krolu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Krolu , kiedy moge ładowarke odebrać ? ;] masz ją jeszcze w ogóle ? byłem 2 razy a ciebie nie było :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ciągle jeździ w aucie
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Krolu , kiedy moge ładowarke odebrać ? ;] masz ją jeszcze w ogóle ? byłem 2 razy a ciebie nie było :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ciągle jeździ w aucie JESTEŚCIE PRZEc**jJJE mieszkacie od siebie max 10km i nie ma jak odebrać ładowarki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi