Miszka82 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 siema pedzie pozdro z gor wiesniaki
Mario22 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 siema pedzie pozdro z gor wiesniaki Pozdro z Lyonu wiesniaku gorski... :polew:
stanley Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 18:14_________________________________________________ siema pedzie pozdro z gor wiesniaki ssij pałe
Gość osetti Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Panowie który z Was z Dąbrowy G. śmiga czerwoną B5 z naklejką na bagażniku i tablicami SD 67*** ?????
talib1990 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witka, ja wlasnie wrocilem z Katowic... było gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubo
stanley Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witka, ja wlasnie wrocilem z Katowic... było gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubo ja jestem w kato i cały czas jest grubooooo
talib1990 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 przed spodkiem po prawej jest grubiej:P
stanley Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 przed spodkiem po prawej jest grubiej:P miałem je
talib1990 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 masakra...byłem u takiej nowej... był ogien... mam numer telefonu jak by ktoś chcial:)
Kędzior Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 bry Panowie który z Was z Dąbrowy G. śmiga czerwoną B5 z naklejką na bagażniku i tablicami SD 67*** ????? sedanem? kiedys przyjezdzala do nas czerwona SD ale dawno juz niewidzialemPS. dostalem cynk ze przez najblizsze miesiace niespadine juz snieg wiec chyba czas na letnie ...
Kanar Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 w końcu poskładałem listwy w środku... po roku ale żeby bilans zysków i strat był na zero to zdjąłem gościa z roweru na Rolnej w Katowicach. Muszę się chyba zaprzyjaźnić z jakimś blacharzem/lakiernikiem bo niedługo całe auto będę musiał malować
akjam Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 w końcu poskładałem listwy w środku... po roku ale żeby bilans zysków i strat był na zero to zdjąłem gościa z roweru na Rolnej w Katowicach. Muszę się chyba zaprzyjaźnić z jakimś blacharzem/lakiernikiem bo niedługo całe auto będę musiał malować Jakiś Ty Kanar delikatny... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 w końcu poskładałem listwy w środku... po roku ale żeby bilans zysków i strat był na zero to zdjąłem gościa z roweru na Rolnej w Katowicach. Muszę się chyba zaprzyjaźnić z jakimś blacharzem/lakiernikiem bo niedługo całe auto będę musiał malować :polew: ty to zawsze cos wykombinujesz PS kupie gwinta :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 w końcu poskładałem listwy w środku... po roku ale żeby bilans zysków i strat był na zero to zdjąłem gościa z roweru na Rolnej w Katowicach. Muszę się chyba zaprzyjaźnić z jakimś blacharzem/lakiernikiem bo niedługo całe auto będę musiał malować :polew: ty to zawsze cos wykombinujesz PS kupie gwinta :gwizdanie: A ja kupie Boxa dachowego o długości średniej długosci nart.... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 w końcu poskładałem listwy w środku... po roku ale żeby bilans zysków i strat był na zero to zdjąłem gościa z roweru na Rolnej w Katowicach. Muszę się chyba zaprzyjaźnić z jakimś blacharzem/lakiernikiem bo niedługo całe auto będę musiał malować :polew: ty to zawsze cos wykombinujesz PS kupie gwinta :gwizdanie: A ja kupie Boxa dachowego o długości średniej długosci nart.... :gwizdanie: a wątek od kupowania jest kaj indzi :gwizdanie: wypad
Rekomendowane odpowiedzi