Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Kędzior a we wtorek będziesz na spocie taaa jak mu zalejesz to będzie
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Kędzior a we wtorek będziesz na spocie jesli mi nic nie wypadnie to bede [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 11:30_________________________________________________ Kędzior a we wtorek będziesz na spocie taaa jak mu zalejesz to będzie wogole wczoraj smigalem a3 1.9tdi po lajtowym czipsie i powiem wam ze z palcem w d*pie by mnie objechala, takze Adam nasze 2.8 kicha
Adam.S Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na krótkim odcinku to na pewno ale potem wszystkie turbo siadają :>
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Kędzior chcesz gwint założyć ? zastanawiam sie wlasnie hehe napewno bede ja obnizal wiec albo springi albo gwint przecież miałeś gwinta wcześniej :gwizdanie: jak zobaczysz moja koze na 18 to masakra Widziałem na 15" i to mi wystarczy Możemy porównać z moją
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na krótkim odcinku to na pewno ale potem wszystkie turbo siadają :> no powiem ci ze ta a3 zrobila na mnie duze wrazenie taka elastyczna ze masakra, objechala by nasze V-ki
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na krótkim odcinku to na pewno ale potem wszystkie turbo siadają :> no powiem ci ze ta a3 zrobila na mnie duze wrazenie taka elastyczna ze masakra, objechala by nasze V-ki no kędzior powiem Ci, że ostatnio pomykam dieselkiem i to zupełnie inna bajka...
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 aha jako ze mam juz wciepniete letnie chcialem sprawdzic ile ten moj gniot poleci ale niestety przy 220 zaczzalem mijac pana policjanta ktory jechal na moto wiec musialem zrezygnowac z testu [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 11:41_________________________________________________ Na krótkim odcinku to na pewno ale potem wszystkie turbo siadają :> no powiem ci ze ta a3 zrobila na mnie duze wrazenie taka elastyczna ze masakra, objechala by nasze V-ki no kędzior powiem Ci, że ostatnio pomykam dieselkiem i to zupełnie inna bajka... na 4 biegu sie tak zbiera ze to jest no ja niewiem :rolleyes: :rolleyes:
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wciepnij Kędzior tą koze jak się prezentuje
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wciepnij Kędzior tą koze jak się prezentuje niechce mnie sie isc i pstrykac, pozatym niema sie czym chwalic, woz drabiniasty
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wciepnij Kędzior tą koze jak się prezentuje on nie mam aparatu [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 11:46_________________________________________________ Wciepnij Kędzior tą koze jak się prezentuje niechce mnie sie isc i pstrykac, pozatym niema sie czym chwalic, woz drabiniasty uwielbiam allroady
moskal Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na krótkim odcinku to na pewno ale potem wszystkie turbo siadają :> TurboGnój oczywiście , ale TurboBenzyna chyba nie :naughty: :naughty: :naughty:
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na krótkim odcinku to na pewno ale potem wszystkie turbo siadają :> TurboGnój oczywiście , ale TurboBenzyna chyba nie :naughty: :naughty: :naughty: turbo to turbo :polew:
moskal Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 turbo to turbo łapiemy sie na zimowym ?? :naughty: :naughty: i uprzedzając Twoje pytanie : "tak , moge jechać najebany"
Rekomendowane odpowiedzi