Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 co by tu ten tego porobic? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 co by tu ten tego porobic? :gwizdanie: psyt, chociaż długo się zastanawiałem :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 co by tu ten tego porobic? :gwizdanie: psyt, chociaż długo się zastanawiałem :gwizdanie: a ja pusto w lodowce a do sklepu na piechote to przejebane
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 co by tu ten tego porobic? :gwizdanie: psyt, chociaż długo się zastanawiałem :gwizdanie: a ja pusto w lodowce a do sklepu na piechote to przejebane po czwartku przejebane
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 co by tu ten tego porobic? :gwizdanie: psyt, chociaż długo się zastanawiałem :gwizdanie: a ja pusto w lodowce a do sklepu na piechote to przejebane po czwartku przejebane łydy mnie do tej pory bola :polew:
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 co by tu ten tego porobic? :gwizdanie: psyt, chociaż długo się zastanawiałem :gwizdanie: a ja pusto w lodowce a do sklepu na piechote to przejebane po czwartku przejebane łydy mnie do tej pory bola :polew: moze Ewce się chociaż uwypukliły
hubtychy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 a ja pusto w lodowce a do sklepu na piechote to przejebane Ja opróżniam lodówkę z nadmiaru browarów :>
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 moze Ewce się chociaż uwypukliły ma plaskie lydki jak moj brzuch a ja pusto w lodowce a do sklepu na piechote to przejebane Ja opróżniam lodówkę z nadmiaru browarów :> jak bys sobie nieradzil to daj znac
hubtychy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jeszcze daję radę choć jutro na 6 do roboty więc przesadzić nie mogę :gwizdanie:
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jeszcze daję radę choć jutro na 6 do roboty więc przesadzić nie mogę :gwizdanie: następny abstynent
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jeszcze daję radę choć jutro na 6 do roboty więc przesadzić nie mogę :gwizdanie: ja tez na rano
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jeszcze daję radę choć jutro na 6 do roboty więc przesadzić nie mogę :gwizdanie: ja tez na rano ja zawsze :gwizdanie:
wrzosu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 rowniez zawsze na rano i to caly czas za kolkiem..
hubtychy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jeszcze daję radę choć jutro na 6 do roboty więc przesadzić nie mogę :gwizdanie: następny abstynent A co to abstynent ??? Nie znam określenia :> Po prostu z rana niebiescy lubią robić u mnie łapanki to muszę uważać żeby mnie nie uziemili :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 ale to leci :gwizdanie: jeszcze troszke i 10tys postow
Rekomendowane odpowiedzi