Miszka82 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 a auto umyte musi byc? obowiązkowo + kista browarów dla obecnych na spocie, a dla mnie 0.7 bo nie przepadam za piwkiem
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 a auto umyte musi byc? obowiązkowo + kista browarów dla obecnych na spocie, a dla mnie 0.7 bo nie przepadam za piwkiem może jeszcze "gałe" ci zrobić :gwizdanie:
addassko Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 :good: [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:50_________________________________________________Miszka musi zrobic
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 :good: Ty też byś chciał ? [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:51_________________________________________________ :good: [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:50_________________________________________________Miszka musi zrobic z poł...kiem
hubtychy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja tam na spota nie wybiorę się dopóki nie dostanę oznakowania klubowego. bez tego na spota da się dojechać :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:41_________________________________________________BTW gdzie mieszkasz w ST ? Tak w Tychach mieszkam a auto umyte musi byc? Z tym może być problem bo myję raz w miesiącu.Na szczęście mam dobry wosk i po deszczu niunia jest czyściutka obowiązkowo + kista browarów dla obecnych na spocie, a dla mnie 0.7 bo nie przepadam za piwkiem Prowadzę nie piję Więc na spota alkoholu nie wezmę
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja tam na spota nie wybiorę się dopóki nie dostanę oznakowania klubowego. bez tego na spota da się dojechać :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:41_________________________________________________BTW gdzie mieszkasz w ST ? Tak w Tychach mieszkam a auto umyte musi byc? Z tym może być problem bo myję raz w miesiącu.Na szczęście mam dobry wosk i po deszczy niunia jest czyściutka obowiązkowo + kista browarów dla obecnych na spocie, a dla mnie 0.7 bo nie przepadam za piwkiem Prowadzę nie piję Więc na spota alkoholu nie wezmę my też nie pijemy :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 :good: Ty też byś chciał ? [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:51_________________________________________________ :good: [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:50_________________________________________________Miszka musi zrobic z poł...kiem pedzie Ja tam na spota nie wybiorę się dopóki nie dostanę oznakowania klubowego. bez tego na spota da się dojechać :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:41_________________________________________________BTW gdzie mieszkasz w ST ? Tak w Tychach mieszkam to wiem bo masz w podpisie, chodziło mi w której części
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 mam nadzieję, że będzie spoko pogoda i zrobimy jutro kiełbachy ale jak ściepa będzie wyglądała jak ostatnio to pierd*lę cały grill :gwizdanie: Tak więc ku*rwa przygotoawać po 8zł
Miszka82 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 mam nadzieję, że będzie spoko pogoda i zrobimy jutro kiełbachy ale jak ściepa będzie wyglądała jak ostatnio to pierd*lę cały grill :gwizdanie: Tak więc ku*rwa przygotoawać po 8zł przecież zostały i kiełbaski i bułki [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 23:04_________________________________________________ Osiedle H prawie na "merino" pytam bo od 1,5 roku mieszkam w ST może umówimy się na randkę ? :polew: :polew:
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 mam nadzieję, że będzie spoko pogoda i zrobimy jutro kiełbachy ale jak ściepa będzie wyglądała jak ostatnio to pierd*lę cały grill :gwizdanie: Tak więc ku*rwa przygotoawać po 8zł przecież zostały i kiełbaski i bułki aha łosz kórva[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 23:07_________________________________________________bajo lecę spać
hubtychy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jeśli zostały to mają co najmniej tydzień Ja to bym nie ryzykował :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 23:08_________________________________________________ mam nadzieję, że będzie spoko pogoda i zrobimy jutro kiełbachy ale jak ściepa będzie wyglądała jak ostatnio to pierd*lę cały grill :gwizdanie: Tak więc ku*rwa przygotoawać po 8zł przecież zostały i kiełbaski i bułki [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 23:04_________________________________________________ Osiedle H prawie na "merino" pytam bo od 1,5 roku mieszkam w ST może umówimy się na randkę ? :polew: :polew: :polew: :polew: Jak jesteś K to może :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jeśli zostały to mają co najmniej tydzień Ja to bym nie ryzykował :gwizdanie: chodziło o to, że zostały i poszły do wyjebania ps ostatnio nie było grylla :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wkrótce pojawię się na jakiś spocie,tak bez zapowiedzi
Miszka82 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wkrótce pojawię się na jakiś spocie,tak bez zapowiedzi nie lubimy niespodzianek wpadaj jutro, ja jeszcze nie wiem ale powinienem być to możemy pocisnąć jak co na dwie furki
hubtychy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Niestety jutro odpada Po południu idę na urodziny do chrześniaka od mojej pani
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 A móiłem nie ma spacia! :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi