Bulczas Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 w dzień spota może wpadnę na kiełbaskę z rodziną Lepiej małego nie bierz bo ja Monika zobaczy to mi będzie wkręcać cały czas żeby jej takiego zrobił
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 w dzień spota może wpadnę na kiełbaskę z rodziną Lepiej małego nie bierz bo ja Monika zobaczy to mi będzie wkręcać cały czas żeby jej takiego zrobił no jak coś to mogę ci pomóc
Bulczas Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 w dzień spota może wpadnę na kiełbaskę z rodziną Lepiej małego nie bierz bo ja Monika zobaczy to mi będzie wkręcać cały czas żeby jej takiego zrobił no jak coś to mogę ci pomóc a będziesz wychowywał i płacił alimenty na rezanie :polew:
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 w dzień spota może wpadnę na kiełbaskę z rodziną Lepiej małego nie bierz bo ja Monika zobaczy to mi będzie wkręcać cały czas żeby jej takiego zrobił no jak coś to mogę ci pomóc a będziesz wychowywał i płacił alimenty na rezanie :polew: nie ma mowy
Bulczas Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja też po obiadku i grilla chyba nie zmieszczę :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja też po obiadku i grilla chyba nie zmieszczę :gwizdanie: dasz radę to dopiero za 2-3 godzinki to zdążysz zgłodnieć
Gość elvis80 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 dzięki bardzo Tolek i Krolu za szybki bawiłem się u teścia na ogródku chyba z 10minut tym nowym czadowym ustawionkiem
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 i po spociku [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 22:27_________________________________________________psyt
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 dzięki za spota to z mojej i Kaśki strony A w imieniu Wiktora Chciałem podziękować bardzo ale to bardzo serdecznie za miłą niespodziankę zastanawia mnie tylko kiedy pierwszy raz z tego skorzysta :kox: a gdy już to nastąpi to nie omieszkam w odpowiednim wątku o tym opowiedzieć prezent muszę powiedzieć w 100% trafiony jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich :notworthy: :notworthy:
stanley Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 dzięki za spota to z mojej i Kaśki strony A w imieniu Wiktora Chciałem podziękować bardzo ale to bardzo serdecznie za miłą niespodziankę zastanawia mnie tylko kiedy pierwszy raz z tego skorzysta :kox: a gdy już to nastąpi to nie omieszkam w odpowiednim wątku o tym opowiedzieć prezent muszę powiedzieć w 100% trafiony jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich :notworthy: :notworthy: wsadzaj baterię i testuj
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 dzięki za spota to z mojej i Kaśki strony A w imieniu Wiktora Chciałem podziękować bardzo ale to bardzo serdecznie za miłą niespodziankę zastanawia mnie tylko kiedy pierwszy raz z tego skorzysta :kox: a gdy już to nastąpi to nie omieszkam w odpowiednim wątku o tym opowiedzieć prezent muszę powiedzieć w 100% trafiony jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich :notworthy: :notworthy: wsadzaj baterię i testuj doszly mnie sluchy ze jedna osoba testowala czy jest wszystko ok
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 dzięki za spota to z mojej i Kaśki strony A w imieniu Wiktora Chciałem podziękować bardzo ale to bardzo serdecznie za miłą niespodziankę zastanawia mnie tylko kiedy pierwszy raz z tego skorzysta :kox: a gdy już to nastąpi to nie omieszkam w odpowiednim wątku o tym opowiedzieć prezent muszę powiedzieć w 100% trafiony jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich :notworthy: :notworthy: wsadzaj baterię i testuj wież mi że przeszło mi to przez myśl :kox:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 22:49_________________________________________________ dzięki za spota to z mojej i Kaśki strony A w imieniu Wiktora Chciałem podziękować bardzo ale to bardzo serdecznie za miłą niespodziankę zastanawia mnie tylko kiedy pierwszy raz z tego skorzysta :kox: a gdy już to nastąpi to nie omieszkam w odpowiednim wątku o tym opowiedzieć prezent muszę powiedzieć w 100% trafiony jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich :notworthy: :notworthy: wsadzaj baterię i testuj doszly mnie sluchy ze jedna osoba testowala czy jest wszystko ok :gwizdanie: :naughty:
stanley Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 my to przez weekend z Kędziorem sprawdzili, tylko teraz nie wiem, czy twój, czy od Maxa... :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 dzięki za spota to z mojej i Kaśki strony A w imieniu Wiktora Chciałem podziękować bardzo ale to bardzo serdecznie za miłą niespodziankę zastanawia mnie tylko kiedy pierwszy raz z tego skorzysta :kox: a gdy już to nastąpi to nie omieszkam w odpowiednim wątku o tym opowiedzieć prezent muszę powiedzieć w 100% trafiony jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich :notworthy: :notworthy: wsadzaj baterię i testuj doszly mnie sluchy ze jedna osoba testowala czy jest wszystko ok dostało nas dwóch więc ciekawe kto testował
Rekomendowane odpowiedzi