hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 wole określenie degustatorzy To określenie znacznie bardziej mi leży
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ogólnie to alkoholicy z was ;] niezłe przywitanie mamy tutaj taki zwyczaj, że każdy "nowy/nowa" wkleja swoje zdjęcie, podaje adres i pisze kiedy może zorganizować imprezkę żeby lepiej się poznać
nikaa Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ogólnie to alkoholicy z was ;] niezłe przywitanie mamy tutaj taki zwyczaj, że każdy "nowy/nowa" wkleja swoje zdjęcie, podaje adres i pisze kiedy może zorganizować imprezkę żeby lepiej się poznać numer telefonu też ??
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ogólnie to alkoholicy z was ;] niezłe przywitanie mamy tutaj taki zwyczaj, że każdy "nowy/nowa" wkleja swoje zdjęcie, podaje adres i pisze kiedy może zorganizować imprezkę żeby lepiej się poznać numer telefonu też ?? nr telefonu już mamy
nikaa Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ogólnie to alkoholicy z was ;] niezłe przywitanie mamy tutaj taki zwyczaj, że każdy "nowy/nowa" wkleja swoje zdjęcie, podaje adres i pisze kiedy może zorganizować imprezkę żeby lepiej się poznać numer telefonu też ?? nr telefonu już mamy to jak macie numer to i resztę pewnie też
hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ogólnie to alkoholicy z was ;] niezłe przywitanie mamy tutaj taki zwyczaj, że każdy "nowy/nowa" wkleja swoje zdjęcie, podaje adres i pisze kiedy może zorganizować imprezkę żeby lepiej się poznać numer telefonu też ?? nr telefonu już mamy to jak macie numer to i resztę pewnie też No ja mam :gwizdanie: Nie wiem jak reszta.
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ogólnie to alkoholicy z was ;] niezłe przywitanie mamy tutaj taki zwyczaj, że każdy "nowy/nowa" wkleja swoje zdjęcie, podaje adres i pisze kiedy może zorganizować imprezkę żeby lepiej się poznać numer telefonu też ?? nr telefonu już mamy to jak macie numer to i resztę pewnie też musiałaś to wygadać To, że Kędzior i ja mamy ( bo spotkalismy się chyba w OBI na dziale kwiatów) to nie znaczy, że inni mają być pokrzywdzeni... apropo, jesteś koleżanką Miszki ? Czy może nie jestes koleżanką :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 23:06_________________________________________________ ogólnie to alkoholicy z was ;] niezłe przywitanie mamy tutaj taki zwyczaj, że każdy "nowy/nowa" wkleja swoje zdjęcie, podaje adres i pisze kiedy może zorganizować imprezkę żeby lepiej się poznać numer telefonu też ?? nr telefonu już mamy to jak macie numer to i resztę pewnie też No ja mam :gwizdanie: Nie wiem jak reszta. podaj na PW, sprawdzę czy masz dobry
hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 podaj na PW, sprawdzę czy masz dobry Mogę sobie dać rękę odciąć i nie tylko że na pewno mam dobry :polew: Popatrz na profile :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 podaj na PW, sprawdzę czy masz dobry Mogę sobie dać rękę odciąć i nie tylko że na pewno mam dobry :polew: Popatrz na profile :gwizdanie: popatrz przez okno właśnie Wam [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 23:17_________________________________________________trzeba się zbierać, bajo BTW Kędzior Ty zboczeńcu, nie wysyłaj mi więcej zdjęć, które robisz podczas spóźnionego dnia dotykania cycków i nie tylko
nikaa Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 podaj na PW, sprawdzę czy masz dobry Mogę sobie dać rękę odciąć i nie tylko że na pewno mam dobry :polew: Popatrz na profile :gwizdanie: popatrz przez okno właśnie Wam [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 23:17_________________________________________________trzeba się zbierać, bajo BTW Kędzior Ty zboczeńcu, nie wysyłaj mi więcej zdjęć, które robisz podczas spóźnionego dnia dotykania cycków i nie tylko jak tyś na ten dach wlazł ? :polew:
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 podaj na PW, sprawdzę czy masz dobry Mogę sobie dać rękę odciąć i nie tylko że na pewno mam dobry :polew: Popatrz na profile :gwizdanie: No to wpadajcie razem we wtorek, na spoty nie jeżdżą tylko sami faceci, a również kobiety, rodziny z dziećmi, itp [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 23:20_________________________________________________ podaj na PW, sprawdzę czy masz dobry Mogę sobie dać rękę odciąć i nie tylko że na pewno mam dobry :polew: Popatrz na profile :gwizdanie: popatrz przez okno właśnie Wam [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 23:17_________________________________________________trzeba się zbierać, bajo BTW Kędzior Ty zboczeńcu, nie wysyłaj mi więcej zdjęć, które robisz podczas spóźnionego dnia dotykania cycków i nie tylko jak tyś na ten dach wlazł ? :polew: spuściłem się po linie
nikaa Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 spuścić to ty sie możesz gdzie indziej :polew: :polew:
hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 podaj na PW, sprawdzę czy masz dobry Mogę sobie dać rękę odciąć i nie tylko że na pewno mam dobry :polew: Popatrz na profile :gwizdanie: popatrz przez okno właśnie Wam [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 23:17 Nie masz flaszki w ręce to Cie nie zaproszę
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Siema z wieczora! A co się tu dzieje? trzeba iść spać, jutro kolejny dzień szakala
hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 podaj na PW, sprawdzę czy masz dobry Mogę sobie dać rękę odciąć i nie tylko że na pewno mam dobry :polew: Popatrz na profile :gwizdanie: No to wpadajcie razem we wtorek, na spoty nie jeżdżą tylko sami faceci, a również kobiety, rodziny z dziećmi, itp [br] Kiedyś zapewne wpadniemy całą rodzinką.W ten wtorek Monika niestety pracuje
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 BTW fajnie, że Polacy z bułgarami wygrali choć mogło się to skończyć dużo gorzej [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 23:25_________________________________________________trzymajcie się szlachta
hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Ja też uciekam.Muszę wstać o 4 rano Dobrej nocki wszystkim.
Rekomendowane odpowiedzi