diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik
hubtychy Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Ja jeszcze tylko jutro i najpewniej sobota
Kędzior Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik :kox: :kox:
stanley Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik
Kanar Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik
stanley Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik siemiana wciągasz i nawet mu s-line, RNSe czy inne badziewia nie pomogą :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik siemiana wciągasz i nawet mu s-line, RNSe czy inne badziewia nie pomogą :gwizdanie: nie przesadzaj zamiast tej mocy lepszy ten jego wypas [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 22:03_________________________________________________a tu lampa świateł na liczniku małe gówno a cieszy jak cholera a jak tobie Akjam poszło z lampką zapaliła się u ciebie u mnie lansik :kox:
Kędzior Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Diman teraz mozemy sie wkoncu zamienic na auta :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 22:12_________________________________________________ :decayed: :decayed:
stanley Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 masz na myśli to coś, co zaznaczyłem ? nie gadaj, że tego nie ma w B7 :blink:
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 masz na myśli to coś, co zaznaczyłem ? nie gadaj, że tego nie ma w B7 :blink: ano dokładnie dzisiaj wyczytałem jak to się koduje i przekodowałem bo u mnie tego nie było co prawda to tylko kodowanie ale nie było :gwizdanie: te B7 to są mega sępiasto uposażone
stanley Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 masz na myśli to coś, co zaznaczyłem ? nie gadaj, że tego nie ma w B7 :blink: ano dokładnie dzisiaj wyczytałem jak to się koduje i przekodowałem bo u mnie tego nie było co prawda to tylko kodowanie ale nie było :gwizdanie: te B7 to są mega sępiasto uposażone niezły kał :gwizdanie: u ojca w starej audi 80 osobno było na postojówki, osobno na mijania, no i na długie a w B5, tą lampkę mam od zawsze
Miszka82 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 masz na myśli to coś, co zaznaczyłem ? nie gadaj, że tego nie ma w B7 :blink: ano dokładnie dzisiaj wyczytałem jak to się koduje i przekodowałem bo u mnie tego nie było co prawda to tylko kodowanie ale nie było :gwizdanie: te B7 to są mega sępiasto uposażone niezła padaka, to ja miałem to w malaczu 87 rok
stanley Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 to dobranoc [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 22:28_________________________________________________ masz na myśli to coś, co zaznaczyłem ? nie gadaj, że tego nie ma w B7 :blink: ano dokładnie dzisiaj wyczytałem jak to się koduje i przekodowałem bo u mnie tego nie było co prawda to tylko kodowanie ale nie było :gwizdanie: te B7 to są mega sępiasto uposażone niezła padaka, to ja miałem to w malaczu 87 rok true :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 masz na myśli to coś, co zaznaczyłem ? nie gadaj, że tego nie ma w B7 :blink: ano dokładnie dzisiaj wyczytałem jak to się koduje i przekodowałem bo u mnie tego nie było co prawda to tylko kodowanie ale nie było :gwizdanie: te B7 to są mega sępiasto uposażone niezła padaka, to ja miałem to w malaczu 87 rok stary ja też to w nexii miałem dlatego mówię że ubogie te audiki że szok
Bulczas Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 W starszych rocznikach B5 nie ma tej lampki. Trzeba sobie dorezać
Kędzior Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 22:31_________________________________________________masakraod 2.55 sie rozkreca heheh
Rekomendowane odpowiedzi