hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Hmmm to nie będziecie pić :polew: takie wkupne sie nie liczy To może jakaś ustawka w Kato.Powiedzmy Pomarańcza lub Spiż albo coś podobnego.Oczywiście bez samochodów :gwizdanie: i to mnie sie podoba :good: :good: a mnie nie :> No prosić się nie będę Będziesz chciała to pojedziesz,a jak nie to sam z chłopakami poimprezuję :gwizdanie:
nikaa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Hmmm to nie będziecie pić :polew: takie wkupne sie nie liczy To może jakaś ustawka w Kato.Powiedzmy Pomarańcza lub Spiż albo coś podobnego.Oczywiście bez samochodów :gwizdanie: i to mnie sie podoba :good: :good: a mnie nie :> No prosić się nie będę Będziesz chciała to pojedziesz,a jak nie to sam z chłopakami poimprezuję :gwizdanie: ty załatwiasz opiekę dla dziecka
akjam Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Hmmm to nie będziecie pić :polew: takie wkupne sie nie liczy To może jakaś ustawka w Kato.Powiedzmy Pomarańcza lub Spiż albo coś podobnego.Oczywiście bez samochodów :gwizdanie: i to mnie sie podoba :good: :good: Mnie też!
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a mnie nie pamietaj ze ty tez musisz zrobic wkupne i od razu mowie razem wkupnego byc niemoze
nikaa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a mnie nie pamietaj ze ty tez musisz zrobic wkupne i od razu mowie razem wkupnego byc niemoze :polew: :polew: :polew: :polew:
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Hmmm to nie będziecie pić :polew: takie wkupne sie nie liczy To może jakaś ustawka w Kato.Powiedzmy Pomarańcza lub Spiż albo coś podobnego.Oczywiście bez samochodów :gwizdanie: i to mnie sie podoba :good: :good: a mnie nie :> No prosić się nie będę Będziesz chciała to pojedziesz,a jak nie to sam z chłopakami poimprezuję :gwizdanie: ty załatwiasz opiekę dla dziecka Coś się wymyśli Hmmm to nie będziecie pić :polew: takie wkupne sie nie liczy To może jakaś ustawka w Kato.Powiedzmy Pomarańcza lub Spiż albo coś podobnego.Oczywiście bez samochodów :gwizdanie: i to mnie sie podoba :good: :good: Mnie też! To teraz tylko zebrać ludzi i ustalić dogodny termin tak żeby wszystkim pasowało a mnie nie pamietaj ze ty tez musisz zrobic wkupne i od razu mowie razem wkupnego byc niemoze :polew: :polew: już masz piwo u mnie
akjam Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a mnie nie pamietaj ze ty tez musisz zrobic wkupne i od razu mowie razem wkupnego byc niemoze
nikaa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ty po czyjej stronie jesteś ???? Pamiętaj że mieszkasz ze mną :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a mnie nie pamietaj ze ty tez musisz zrobic wkupne i od razu mowie razem wkupnego byc niemoze :polew: :polew: :polew: :polew: smiej sie smiej
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ty po czyjej stronie jesteś ???? Pamiętaj że mieszkasz ze mną :polew: :polew: :polew: No ja po stronie większości :gwizdanie: Panowie kto mnie przygarnie ???
akjam Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ty po czyjej stronie jesteś ???? Pamiętaj że mieszkasz ze mną :polew: :polew: :polew: Kilka imprez i może się to zmienić. Mąż zamieszka z Nami! :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ty po czyjej stronie jesteś ???? Pamiętaj że mieszkasz ze mną :polew: :polew: :polew: No ja po stronie większości :gwizdanie: Panowie kto mnie przygarnie ??? hehe bier kiste browara i wbijaj PS najblizej masz do Miszki :polew:
nikaa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ty po czyjej stronie jesteś ???? Pamiętaj że mieszkasz ze mną :polew: :polew: :polew: Kilka imprez i może się to zmienić. Mąż zamieszka z Nami! :polew: skoro mu bedzie lepiej z wami :polew: na siłę nie będę trzymać :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ty po czyjej stronie jesteś ???? Pamiętaj że mieszkasz ze mną :polew: :polew: :polew: Kilka imprez i może się to zmienić. Mąż zamieszka z Nami! :polew: a mamy taki fajny kamping bo nasze kobiety nas sie pozbyly yy tzn my ich klubowy kamping ehehe :polew:
akjam Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ty po czyjej stronie jesteś ???? Pamiętaj że mieszkasz ze mną :polew: :polew: :polew: Kilka imprez i może się to zmienić. Mąż zamieszka z Nami! :polew: a mamy taki fajny kamping bo nasze kobiety nas sie pozbyly yy tzn my ich klubowy kamping ehehe :polew:
nikaa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 W avancie też da radę materac rozłożyć mówisz o naszym ??
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kurde napil bym sie pifka ale niechce mi sie do sklepu dymac ;/ W avancie też da radę materac rozłożyć czyli tzw pakiet wloczykij
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ty po czyjej stronie jesteś ???? Pamiętaj że mieszkasz ze mną :polew: :polew: :polew: No ja po stronie większości :gwizdanie: Panowie kto mnie przygarnie ??? hehe bier kiste browara i wbijaj PS najblizej masz do Miszki :polew: A Miszka skąd jest ?
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 W avancie też da radę materac rozłożyć mówisz o naszym ?? :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 23:02_________________________________________________ a ty po czyjej stronie jesteś ???? Pamiętaj że mieszkasz ze mną :polew: :polew: :polew: No ja po stronie większości :gwizdanie: Panowie kto mnie przygarnie ??? hehe bier kiste browara i wbijaj PS najblizej masz do Miszki :polew: A Miszka skąd jest ? z tych lub z tamtych niewiem jak to sie odmienia
Rekomendowane odpowiedzi