Miszka82 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 ja cisnę na Trzebinie Na Balaton ? jawol ---------->
hubtychy Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Hmm tam mnie jeszcze nie było Zbiorę familię i też pojadę a co.Trzeba kolorku nabrać
Kędzior Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Przemysław sie melduje :decayed: [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 10:59_________________________________________________ znając te chlory wstaną koło 12 i będą cieszyć ryje, że w ogóle jeszcze żyją no pewnie bedzie tak jak wlasnie mowisz
Bulczas Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Ja cisnę na Sosinę zobaczyć bo dawno nie byłem tam
Bulczas Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 I po sosinie. Woda nawet spoko syfu nie ma. Można jechać większą ekipą i zrobić małą imprezę
hubtychy Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Właśnie wróciłem z Trzebini,całkiem sympatycznie było.Trochę lipa z parkowaniem bo ludzi sporo ale tak ogólnie to OK.Woda czysta i nawet ciepła.
krolu Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 czy wiecie gdzie można kupić jakieś wtyczki uniwersalne do łączenia przewodów 12V dorezałem kilka elementów i nie podoba mi się teraz, że boczki są na stałe połączone z autem, chce dać tam jakieś wtyczki, które w razie zdjęcia boczka będę mógł odpinać??
Miszka82 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 czy wiecie gdzie można kupić jakieś wtyczki uniwersalne do łączenia przewodów 12V dorezałem kilka elementów i nie podoba mi się teraz, że boczki są na stałe połączone z autem, chce dać tam jakieś wtyczki, które w razie zdjęcia boczka będę mógł odpinać?? każdy sklep elektro :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 20:43_________________________________________________np nowy elektronik koło spodka :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 sezon plazowo kapielowy oglaszam za otwarty sosina fajna miejscowka, jest kilka fajnych piaszczystych boisk do siatki (tylko trzeba miec siatke no albo wypozyczyc o ile sie da)
krolu Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 sezon plazowo kapielowy oglaszam za otwarty sosina fajna miejscowka, jest kilka fajnych piaszczystych boisk do siatki (tylko trzeba miec siatke no albo wypozyczyc o ile sie da) a jeździł taki zółty bana za motorówką ? :kox:
Kędzior Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 sezon plazowo kapielowy oglaszam za otwarty sosina fajna miejscowka, jest kilka fajnych piaszczystych boisk do siatki (tylko trzeba miec siatke no albo wypozyczyc o ile sie da) a jeździł taki zółty bana za motorówką ? :kox: nie, ale sa rowerki wodne ze zjezdzalniami :naughty:
hubtychy Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 sezon plazowo kapielowy oglaszam za otwarty sosina fajna miejscowka, jest kilka fajnych piaszczystych boisk do siatki (tylko trzeba miec siatke no albo wypozyczyc o ile sie da) Daj no jakiś namiar dokładniejszy na tą sosinę.Może tam wpadnę w przyszłym tygodniu.
stanley Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 znając te chlory wstaną koło 12 i będą cieszyć ryje, że w ogóle jeszcze żyją najpierw nad wodę, a później w palnik :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi