stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 addassko, wpadnij jutro na jaką kawę, jak w pracy będę zajmował się tylko robotą, to oci*pieje :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 22:40_________________________________________________ widzę, że niektórzy wybierają się na ogólnopolski ( hubtychy + Monika + Emilia) szkoda, że w tym roku mało osób ze Śląska jedzie Ano jedziemy jedziemy No szkoda że tak mało osób jedzie ale co tam może następnym razem więcej będzie na zimowy, do Bukowiny jedzie od nas sporo osób zobaczymy może się też zabierzemy :> to zależy w jakim terminie wypadnie zimowy pod koniec marca zawsze w tym terminie ?? przez ostatnie dwa lata tak właśnie było
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 po spocie i grillu po ile chodzi hokej zderzaka przód do polifta ?
Bulczas Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 po spocie i grillu po ile chodzi hokej zderzaka przód do polifta ? Szczerze to nie wiem ale coś koło 100 można wołać chyba
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 po spocie i grillu po ile chodzi hokej zderzaka przód do polifta ? Szczerze to nie wiem ale coś koło 100 można wołać chyba http://moto.allegro.pl/zderzak-przod-przedni-audi-a4-99-01-i1704257035.html
Bulczas Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 po spocie i grillu po ile chodzi hokej zderzaka przód do polifta ? Szczerze to nie wiem ale coś koło 100 można wołać chyba http://moto.allegro.pl/zderzak-przod-przedni-audi-a4-99-01-i1704257035.html Dla mnie ta aukcja :gwizdanie: Mój zderzak już leży w garażu przygotowany do malowania Kupiłem trochę drożej ale z dokładką też i w ładnym stanie
Seski Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 dobranoc co dobranoc ? jak co dobranoc czas iść do łóżeczka spać bo rano do roboty...
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 dobranoc co dobranoc ? jak co dobranoc czas iść do łóżeczka spać bo rano do roboty... to najpierw trzeba : dzień dobry panie stanley, jak minął dzień, czy mogę się już pożegnać
Maxito Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 i po spocie diman nieźle się odpycha te 200 km grisza zabiłeś mi ćwieka z tym automatem :mysli: dzięki za spocisza za tydzień jak nic nie wypadnie sie melduje
Seski Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 dobranoc co dobranoc ? jak co dobranoc czas iść do łóżeczka spać bo rano do roboty... to najpierw trzeba : dzień dobry panie stanley, jak minął dzień, czy mogę się już pożegnać dzień dobry było z rana... panie stanley :polew: to strzała... do jutra
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 ja dzisiaj nie mogłem udać się na spota PS. Właśnie Diman, przy okazji dasz się karnąć :?: [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 23:18_________________________________________________ dobranoc co dobranoc ? jak co dobranoc czas iść do łóżeczka spać bo rano do roboty... to najpierw trzeba : dzień dobry panie stanley, jak minął dzień, czy mogę się już pożegnać dzień dobry było z rana... panie stanley :polew: to strzała... do jutra to bajo , wisisz flaszkę
nikaa Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 ja dzisiaj nie mogłem udać się na spota PS. Właśnie Diman, przy okazji dasz się karnąć :?: [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 23:18_________________________________________________ dobranoc co dobranoc ? jak co dobranoc czas iść do łóżeczka spać bo rano do roboty... to najpierw trzeba : dzień dobry panie stanley, jak minął dzień, czy mogę się już pożegnać dzień dobry było z rana... panie stanley :polew: to strzała... do jutra to bajo , wisisz flaszkę ja bym nawet powiedziała że dwie flaszki
Miszka82 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 po spocie jaja jak berty były jak zawsze krolu flaszka 1l http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_S4_%28C4%29
Seski Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 ja dzisiaj nie mogłem udać się na spota PS. Właśnie Diman, przy okazji dasz się karnąć :?: [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 23:18_________________________________________________ dobranoc co dobranoc ? jak co dobranoc czas iść do łóżeczka spać bo rano do roboty... to najpierw trzeba : dzień dobry panie stanley, jak minął dzień, czy mogę się już pożegnać dzień dobry było z rana... panie stanley :polew: to strzała... do jutra to bajo , wisisz flaszkę flaszke... a za co...? ja dzisiaj nie mogłem udać się na spota PS. Właśnie Diman, przy okazji dasz się karnąć :?: [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 23:18_________________________________________________ dobranoc co dobranoc ? jak co dobranoc czas iść do łóżeczka spać bo rano do roboty... to najpierw trzeba : dzień dobry panie stanley, jak minął dzień, czy mogę się już pożegnać dzień dobry było z rana... panie stanley :polew: to strzała... do jutra to bajo , wisisz flaszkę ja bym nawet powiedziała że dwie flaszki a my w ogóle piliśmy razem... bo jak nie to wy musisz postawić wkupne...
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 po spocie jaja jak berty były jak zawsze krolu flaszka 1l http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_S4_%28C4%29 nie wiem o co biega, ale wiem, że klubowicze nie znają się na motoryzacji są dupowłazami i dlatego są różowi
krolu Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 po spocie jaja jak berty były jak zawsze krolu flaszka 1l http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_S4_%28C4%29 nie było mowy o 1l tylko o flaszce :gwizdanie: alefakt przyznaje miałeś rację
Rekomendowane odpowiedzi