Maxito Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 omg dopiero skończyłem robić zadanie na zajęcia do szkoły masakra i jutro/dzisiaj na 8 muszę być już w szkole :wallbash: masakra jednym słowem Rafał znasz namiary na jakichś dobrych mechaników w naszej okolicy? Max ty pijokuuuu Akjam jak zwykle udajesz zapracowanego? hahaha więc żegnam panowiee trzeba się trochę zdrzemnąć powodzenia chłopie ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz ja pamietam jak śnieg będzie to się śmigne twoją bryczką ,,, :kox: :kox:
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 No poważnie w pracy siedzę i szlag mnie trafia! P.S. Max! Zrobiłem sobie wreszcie RNSE! Zerknij na mój profil... :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 No poważnie w pracy siedzę i szlag mnie trafia! P.S. Max! Zrobiłem sobie wreszcie RNSE! Zerknij na mój profil... :gwizdanie: no to gratulacje bądz we wtorek i radio przywieź
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 No poważnie w pracy siedzę i szlag mnie trafia! P.S. Max! Zrobiłem sobie wreszcie RNSE! Zerknij na mój profil... :gwizdanie: no to gratulacje bądz we wtorek i radio przywieź Komu chcesz moje radio sprzedać? :naughty:
Maxito Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 No poważnie w pracy siedzę i szlag mnie trafia! P.S. Max! Zrobiłem sobie wreszcie RNSE! Zerknij na mój profil... :gwizdanie: sobie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no to gratulacje bądz we wtorek i radio przywieź Komu chcesz moje radio sprzedać? :naughty:
Maxito Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 pewnie już wiesz we wtorek trochę się działo miszka + stanlej potem solo kanar wpadnij na spota we wtorek
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 pewnie już wiesz we wtorek trochę się działo miszka + stanlej potem solo kanar wpadnij na spota we wtorek No wiem co nieco... Pracowałem też we wtorek kur... jego mać! Chyba teraz mam wolne to wpadnę! Komu chcesz to radio?
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Nie wiem czy go będę jeszcze miał bo kupieć już czeka. Ale jak będzie jeszcze go miał na stanie to wezmę.
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Siema panowieee ale super śnieżek pruszyyy miodziooo ahh te zakręty :naughty:
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 co tam słychać? i widzę że dalej niewpisałeś swojego wieku w profilu muhehehe
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 co tam słychać? i widzę że dalej niewpisałeś swojego wieku w profilu muhehehe hehe no dobra, wpisze
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 niewstydź się :polew: jak tam driftowałeś dzisiaj?
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 niewstydź się :polew: jak tam driftowałeś dzisiaj? jeszcze nie, zabieram się za pisanie pracy mam zeskanowane dwie książki i program dzieki ktoremu moge robic kopiuj -> wklej
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no widzisz mówiłem ci że się da :> KędziSan ehhee na jaki temat piszesz pracę napisz swój temat
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no widzisz mówiłem ci że się da :> KędziSan ehhee na jaki temat piszesz pracę napisz swój temat Recykling samochodów, a szara strefa
Rekomendowane odpowiedzi