akjam Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 z wieczora! Ja zaś w robocie i w ciuul wyebany ale chata już odmalowana.
Seski Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 po robocie jak tam we wrocku...? [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 20:22_________________________________________________ z wieczora! Ja zaś w robocie i w ciuul wyebany ale chata już odmalowana. ty zawsze jesteś w robocie albo na piłce...
hubtychy Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 chyba idę spać, coś mi bez piwka aku siadają hehe tak to już czasem bywa że bez paliwa to nie tylko nasze niunie nie pojadą :gwizdanie:
Biszczan Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Pora zrobić kanapki i na grube jechać po lekku;D
diman Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 po robocie jak tam we wrocku...? [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 20:22_________________________________________________ z wieczora! Ja zaś w robocie i w ciuul wyebany ale chata już odmalowana. ty zawsze jesteś w robocie albo na piłce... buduje się dużo, drogi rozkopane a na mieście niestety nie miałem okazji bywać tym razem bo niestety nie było czasu ani siły już po robocie
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 po robocie jak tam we wrocku...? [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 20:22_________________________________________________ z wieczora! Ja zaś w robocie i w ciuul wyebany ale chata już odmalowana. ty zawsze jesteś w robocie albo na piłce... buduje się dużo, drogi rozkopane a na mieście niestety nie miałem okazji bywać tym razem bo niestety nie było czasu ani siły już po robocie to jak będziesz to klub 54 polecam...jeśli jeszcze jest, i niedaleko rynku taki lokal z różowymi lampkami
diman Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 po robocie jak tam we wrocku...? [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 20:22_________________________________________________ z wieczora! Ja zaś w robocie i w ciuul wyebany ale chata już odmalowana. ty zawsze jesteś w robocie albo na piłce... buduje się dużo, drogi rozkopane a na mieście niestety nie miałem okazji bywać tym razem bo niestety nie było czasu ani siły już po robocie to jak będziesz to klub 54 polecam...jeśli jeszcze jest, i niedaleko rynku taki lokal z różowymi lampkami teraz mi to mówisz jak już tam robotę skończyliśmy bynajmniej na razie [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 23:26_________________________________________________byliśmy w kilku klubach i nawet było nieźle
akjam Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 po robocie jak tam we wrocku...? [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 20:22_________________________________________________ z wieczora! Ja zaś w robocie i w ciuul wyebany ale chata już odmalowana. ty zawsze jesteś w robocie albo na piłce... buduje się dużo, drogi rozkopane a na mieście niestety nie miałem okazji bywać tym razem bo niestety nie było czasu ani siły już po robocie to jak będziesz to klub 54 polecam...jeśli jeszcze jest, i niedaleko rynku taki lokal z różowymi lampkami To coś dla gejów?? :naughty:
diman Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 po robocie jak tam we wrocku...? [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 20:22_________________________________________________ z wieczora! Ja zaś w robocie i w ciuul wyebany ale chata już odmalowana. ty zawsze jesteś w robocie albo na piłce... buduje się dużo, drogi rozkopane a na mieście niestety nie miałem okazji bywać tym razem bo niestety nie było czasu ani siły już po robocie to jak będziesz to klub 54 polecam...jeśli jeszcze jest, i niedaleko rynku taki lokal z różowymi lampkami To coś dla gejów?? :naughty: :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 23:28_________________________________________________Akjam wpadaj jutro na spota do Gliwic posprawdzam sobie te kabelki :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 po robocie jak tam we wrocku...? [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 20:22_________________________________________________ z wieczora! Ja zaś w robocie i w ciuul wyebany ale chata już odmalowana. ty zawsze jesteś w robocie albo na piłce... buduje się dużo, drogi rozkopane a na mieście niestety nie miałem okazji bywać tym razem bo niestety nie było czasu ani siły już po robocie to jak będziesz to klub 54 polecam...jeśli jeszcze jest, i niedaleko rynku taki lokal z różowymi lampkami To coś dla gejów?? :naughty: nie widziałem Cię w środku więc chyba nie
akjam Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 po robocie jak tam we wrocku...? [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 20:22_________________________________________________ z wieczora! Ja zaś w robocie i w ciuul wyebany ale chata już odmalowana. ty zawsze jesteś w robocie albo na piłce... buduje się dużo, drogi rozkopane a na mieście niestety nie miałem okazji bywać tym razem bo niestety nie było czasu ani siły już po robocie to jak będziesz to klub 54 polecam...jeśli jeszcze jest, i niedaleko rynku taki lokal z różowymi lampkami To coś dla gejów?? :naughty: nie widziałem Cię w środku więc chyba nie No nie widziałeś bo nie uczęszczam do tego rodzaju klubików. [...]Akjam wpadaj jutro na spota do Gliwic posprawdzam sobie te kabelki :gwizdanie: No może dam radę.
diman Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 No siema a ty co spac nie mozesz czy sie zaczelo
Adrenalina Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jakoś nie mogę... A zacząć się nie chce :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jakoś nie mogę... A zacząć się nie chce :gwizdanie: spoko zacznie sie zacznie swje cza odczekac :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jakoś nie mogę... A zacząć się nie chce :gwizdanie: spoko zacznie sie zacznie swje cza odczekac :gwizdanie: Ja już nie chce czekać
diman Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jakoś nie mogę... A zacząć się nie chce :gwizdanie: spoko zacznie sie zacznie swje cza odczekac :gwizdanie: Ja już nie chce czekać no zdaję sobie sprawę ale nic na siłę [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 05:43_________________________________________________a wogule to jak samopoczucie w końcówce
Rekomendowane odpowiedzi