Bulczas Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 A kiedy auto będzie znowu jeździło
krolu Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 ja mam jakiś kryzys i wku*** mnie już te 17... a nie wyobrażam sobie tego na obniżonym zawiasie... :wallbash: :wallbash: w tym tygodniu wrzucę zimówki i moje kołkapki.. ale wizualnie Ci sie nie podoba ? mogłoby byc lepiej
Bulczas Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Zostaje Ci taka opcja tylko
keżor Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Zostaje Ci taka opcja tylko za***iście to wygląda
krolu Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Zostaje Ci taka opcja tylko za***iście to wygląda albo słoneczka..
keżor Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224891.0 nie chciałby kto wspomóc biednego studenta ?
Kędzior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224891.0 nie chciałby kto wspomóc biednego studenta ? sposob na pande? pan da pan da HUB - szukaj turbo AWX i rób program. Po co dwa razy robić korektę, nie baw się w pół środki dobrze gada polac mu
stanley Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224891.0 nie chciałby kto wspomóc biednego studenta ? odezwe się do Ciebie w odpowiednim czasie, czyt. jak spadnie cena i moje zdjęcie na zbiorniku będzie w top10
Kędzior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224891.0 nie chciałby kto wspomóc biednego studenta ? odezwe się do Ciebie w odpowiednim czasie, czyt. jak spadnie cena i moje zdjęcie na zbiorniku będzie w top10 za drobna oplata (flaszka) moge ci to zalatwic
stanley Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224891.0 nie chciałby kto wspomóc biednego studenta ? odezwe się do Ciebie w odpowiednim czasie, czyt. jak spadnie cena i moje zdjęcie na zbiorniku będzie w top10 za drobna oplata (flaszka) moge ci to zalatwic za flaszkę, to musiałbym być w top 10 przez cały miesiąc :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224891.0 nie chciałby kto wspomóc biednego studenta ? odezwe się do Ciebie w odpowiednim czasie, czyt. jak spadnie cena i moje zdjęcie na zbiorniku będzie w top10 za drobna oplata (flaszka) moge ci to zalatwic za flaszkę, to musiałbym być w top 10 przez cały miesiąc :gwizdanie: ale za 5litrowa flaszke
Kanar Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 wd40 w moim alternatorze wypłukało reszte syfu chyba bo takie dźwięki jak to teraz wydaje to sie nie da opisać Jutro wyciągam alternator i zawoże do speców wtej dziedzinie bo samemu raz że mi sie nie chce z tym babrać, a dwa nie mam kluczy i czasu na to Co do kata to zobaczymy jak będzie po programie jak mi wypluje 700KM to może uwierze że coś pomogło :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 wd40 w moim alternatorze wypłukało reszte syfu chyba bo takie dźwięki jak to teraz wydaje to sie nie da opisać Jutro wyciągam alternator i zawoże do speców wtej dziedzinie bo samemu raz że mi sie nie chce z tym babrać, a dwa nie mam kluczy i czasu na to Co do kata to zobaczymy jak będzie po programie jak mi wypluje 700KM to może uwierze że coś pomogło :polew: daj Bóg
hubtychy Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 wywalenie kata jest przereklamowane Możliwe ale czym turbawka ma lżej tym lepiej.A przy moim przebiegu 340k to kat już raczej długo nie pociągnie. HUB - szukaj turbo AWX i rób program. Po co dwa razy robić korektę, nie baw się w pół środki No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160
keżor Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160 chyba w Twoim
Kanar Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 czyli będziesz szczęśliwym posiadaczem BRD? plus pewnie wtryski jakieś większe..
hubtychy Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160 No zobaczymy Z samego chipa miało by być 145km Za tydzień się dowiem[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 22:59_________________________________________________ czyli będziesz szczęśliwym posiadaczem BRD? plus pewnie wtryski jakieś większe.. Wszystkiego dowiem się w poniedziałek
Kędzior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160 chyba w Twoim moja przynajmniej malo pali
keżor Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160 chyba w Twoim moja przynajmniej malo pali mój od 2tygodni nie spalił kropli ropy
Rekomendowane odpowiedzi