Kędzior Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 :> Jutro Wieczorem już bania czy od rana bo nie jedziesz swoim wozem? :gwizdanie: jadę swoim i wracam za kierownicą W sumie to i tak nie zamierzałem pić, ale co będzie, to się okaże sie nie zdziwie jak wrocisz we wtorek [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 23:43_________________________________________________ :> Jutro Wieczorem już bania czy od rana bo nie jedziesz swoim wozem? :gwizdanie: jadę swoim i wracam za kierownicą W sumie to i tak nie zamierzałem pić, ale co będzie, to się okaże No ciekawe... :gwizdanie: pewnie będzie ujnia i będziemy tylko chodzić po górach nom to tak jak na ostatnim zimowym
stanley Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 no, Basia mi mówiła, jak zapierdalaliście z mapami i kompasami w rękach - z pokoju do pokoju
akjam Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 :> Jutro Wieczorem już bania czy od rana bo nie jedziesz swoim wozem? :gwizdanie: jadę swoim i wracam za kierownicą W sumie to i tak nie zamierzałem pić, ale co będzie, to się okaże No ciekawe... :gwizdanie: pewnie będzie ujnia i będziemy tylko chodzić po górach Taaa... :gwizdanie: :> Jutro Wieczorem już bania czy od rana bo nie jedziesz swoim wozem? :gwizdanie: jadę swoim i wracam za kierownicą W sumie to i tak nie zamierzałem pić, ale co będzie, to się okaże sie nie zdziwie jak wrocisz we wtorek [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 23:43_________________________________________________ :> Jutro Wieczorem już bania czy od rana bo nie jedziesz swoim wozem? :gwizdanie: jadę swoim i wracam za kierownicą W sumie to i tak nie zamierzałem pić, ale co będzie, to się okaże No ciekawe... :gwizdanie: pewnie będzie ujnia i będziemy tylko chodzić po górach nom to tak jak na ostatnim zimowym No właśnie! :gwizdanie: Uważaj Stan żebyś nie przywiózł kropka! :polew: :polew: no, Basia mi mówiła, jak zapierdalaliście z mapami i kompasami w rękach - z pokoju do pokoju Bez tego nie ma co się poruszać po hotelu. :decayed:
Kędzior Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 no, Basia mi mówiła, jak zapierdalaliście z mapami i kompasami w rękach - z pokoju do pokoju w dodatku sie nia opiekowalem
stanley Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 :> Jutro Wieczorem już bania czy od rana bo nie jedziesz swoim wozem? :gwizdanie: jadę swoim i wracam za kierownicą W sumie to i tak nie zamierzałem pić, ale co będzie, to się okaże No ciekawe... :gwizdanie: pewnie będzie ujnia i będziemy tylko chodzić po górach Taaa... :gwizdanie: :> Jutro Wieczorem już bania czy od rana bo nie jedziesz swoim wozem? :gwizdanie: jadę swoim i wracam za kierownicą W sumie to i tak nie zamierzałem pić, ale co będzie, to się okaże sie nie zdziwie jak wrocisz we wtorek [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 23:43_________________________________________________ :> Jutro Wieczorem już bania czy od rana bo nie jedziesz swoim wozem? :gwizdanie: jadę swoim i wracam za kierownicą W sumie to i tak nie zamierzałem pić, ale co będzie, to się okaże No ciekawe... :gwizdanie: pewnie będzie ujnia i będziemy tylko chodzić po górach nom to tak jak na ostatnim zimowym No właśnie! :gwizdanie: Uważaj Stan żebyś nie przywiózł kropka! :polew: :polew: no, Basia mi mówiła, jak zapierdalaliście z mapami i kompasami w rękach - z pokoju do pokoju Bez tego nie ma co się poruszać po hotelu. :decayed: uj tam z kropkiem [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 23:50_________________________________________________ no, Basia mi mówiła, jak zapierdalaliście z mapami i kompasami w rękach - z pokoju do pokoju w dodatku sie nia opiekowalem słyszałem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 no, Basia mi mówiła, jak zapierdalaliście z mapami i kompasami w rękach - z pokoju do pokoju w dodatku sie nia opiekowalem :decayed:
Kędzior Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 No właśnie! :gwizdanie: Uważaj Stan żebyś nie przywiózł kropka! :polew: :polew: nie bede tego komentowal
akjam Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 No właśnie! :gwizdanie: Uważaj Stan żebyś nie przywiózł kropka! :polew: :polew: nie bede tego komentowal No Ty możesz. :naughty:
Kędzior Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 no, Basia mi mówiła, jak zapierdalaliście z mapami i kompasami w rękach - z pokoju do pokoju w dodatku sie nia opiekowalem :decayed: a przynajmniej sie staralem No właśnie! :gwizdanie: Uważaj Stan żebyś nie przywiózł kropka! :polew: :polew: nie bede tego komentowal No Ty możesz. :naughty:
akjam Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 no, Basia mi mówiła, jak zapierdalaliście z mapami i kompasami w rękach - z pokoju do pokoju w dodatku sie nia opiekowalem :decayed: a przynajmniej sie staralem No właśnie! :gwizdanie: Uważaj Stan żebyś nie przywiózł kropka! :polew: :polew: nie bede tego komentowal No Ty możesz. :naughty: :tongue4: :tongue4:Grozisz mi? :naughty:
Kędzior Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 stasiek wymiekl, czas sie zbierac, kto gasi swiatlo?
Kędzior Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 a w sumie nie bede gasil, rachunek i tak idzie na Keżora :polew: pstryk
Mario22 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Stanley kręcisz jakieś boki czy jak ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=67223 :polew: Pedał... :polew:
stanley Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 10:28_________________________________________________ jak fajnie wstać o 10 a jeszcze lepiej o 10:30
Rekomendowane odpowiedzi