keżor Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 Ty też Kanar dopiero teraz wstałeś? niee ktoś w końcu musi robićżeby wolne mógł mieć inny ktoś dzięki Kanar , że wyrabiasz norme za nas wszystkich przec**j
hubtychy Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Nie ma jak wstać o 14 :polew: od 6 na nogach po dwóch egzaminach :kox: Zdałeś? Czy zdał czy nie to i tak będzie kolejna okazja żeby się napić :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 i po pracy i teraz dlugi weekend, cholera chyba sobie palca zlamalem
akjam Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 i po pracy i teraz dlugi weekend, cholera chyba sobie palca zlamalem Tyś jest model!
Kędzior Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 i po pracy i teraz dlugi weekend, cholera chyba sobie palca zlamalem Tyś jest model! w dodatku faka hehehe ale zobaczymy moze jest tylko stluczony czy cos,
akjam Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 i po pracy i teraz dlugi weekend, cholera chyba sobie palca zlamalem Tyś jest model! w dodatku faka hehehe ale zobaczymy moze jest tylko stluczony czy cos, No to git.
Kędzior Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 ide sie polozyc, moze mnie przestanie bolec, mam nadzieje ze niejest zlamany tylko stluczony
hubtychy Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 ide sie polozyc, moze mnie przestanie bolec, mam nadzieje ze niejest zlamany tylko stluczony Jak zsinieje i spuchnie to złamany Może tylko wybiłeś,spróbuj nastawić
OKO Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 ide sie polozyc, moze mnie przestanie bolec, mam nadzieje ze niejest zlamany tylko stluczony jedno jest pewne nie jest to złamanie otwarte bo o tym już byś wiedział a faka Ci ktoś wykręcił bo mu pewnie pokazałeś
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 karwa 6h z Wawy mimo iż nie jechałem gierkówką tylko na Radom--->Kielce(obwodnica)--->Jędrzejów--->Zawiercie---Tychy (dziś miałem dwie przerwy po kilkanaście min ale i tak patologia ) tydzień temu leciałem gierkówką 5h walnę ze dwa dryny i idę spać bo jestem zjebany jak bura suka [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 23:55_________________________________________________yooo
hubtychy Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Chlory chleją w Bukowinie więc chwilowy brak spamu na forum :gwizdanie: Spadam w kimę :>
Kędzior Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 siema ludziska w ten wolny dzionek jeszcze tyle dni wolnego :decayed: Uploaded with ImageShack.us na szczescie tylko stluczony mocno bo mocno ale niezlamany:) Jak zsinieje i spuchnie to złamany Może tylko wybiłeś,spróbuj nastawić zsinial i spuchl, ale niejest zlamany Miszka mogles mowic ze przez Jędrzejow jedziesz mam tam familyje
hubtychy Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 w końcu koniec nocek Zapowiada się ciekawy weekend
stanley Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 zaraz wracam z BT :gwizdanie:
OKO Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 zaraz wracam z BT :gwizdanie: już wytrzeźwiałeś?? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 zaraz wracam z BT :gwizdanie: lyknij pare kielonow na odwage hehe
Rekomendowane odpowiedzi