Bulczas Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Panowie nie znacie jakiegoś sklepu gdzie bym mógł dostać uszczelki do mojej pompy. ASO odpada Inne tego typu sklepy zjeździłem typu inter cars itp :gwizdanie: Bulczas, żeby sprawdzić Ci to w ELSIE ( o ile jest Ci to jeszcze potrzebne) muszę mieć VIN jakiegoś passata z silnikiem AFN Pompa leży już w domu. Ale jakbyś mógł jutro sprawdzić za ile by było takie coś 038 198 051 D to było by fajnie
Adam.S Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Cześć Bulczas w sklepie gajos komplet takich uszczelek 69.80
stanley Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Cześć Bulczas w sklepie gajos komplet takich uszczelek 69.80 gajos juz chyba nie działa, wy*c**jali podobno trochę ludzi z forum [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 20:31_________________________________________________no i dzieki za spota, Miszka dzięki za karnięcie
Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 szybki spocik też jest dobry wjechałem do Tychów i mleko, że widoczność prawie zerowa Cześć Bulczas w sklepie gajos komplet takich uszczelek 69.80 gajos juz chyba nie działa, wy*c**jali podobno trochę ludzi z forum [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 20:31_________________________________________________no i dzieki za spota, Miszka dzięki za karnięcie no spoko ale szkoda, że pojechałeś bo poszedłem po flaszkę dla Ciebie w ramach podziękowań, że chciałeś się karnąć
stanley Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 szybki spocik też jest dobry wjechałem do Tychów i mleko, że widoczność prawie zerowa Cześć Bulczas w sklepie gajos komplet takich uszczelek 69.80 gajos juz chyba nie działa, wy*c**jali podobno trochę ludzi z forum [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 20:31_________________________________________________no i dzieki za spota, Miszka dzięki za karnięcie no spoko ale szkoda, że pojechałeś bo poszedłem po flaszkę dla Ciebie w ramach podziękowań, że chciałeś się karnąć przecież wiesz, że nie piję
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 to ja za tydzien tez sie karne Ty lepiej nie bo w porównaniu do twojego padła ten golf do 100 km/h Cie pozamiata... lekki diesel...
Kędzior Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 to ja za tydzien tez sie karne Ty lepiej nie bo w porównaniu do twojego padła ten golf do 100 km/h Cie pozamiata... lekki diesel... widze ze znowu masz jakies omamy hehe
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 to ja za tydzien tez sie karne Ty lepiej nie bo w porównaniu do twojego padła ten golf do 100 km/h Cie pozamiata... lekki diesel... widze ze znowu masz jakies omamy hehe Chce cie podpuścic żebyś mnie przewiózł tym 2,8 i pokazał jak bardzo sie myle... i nie dlatego że Twoja fura mnie jara tylko jestem ciekaw jak jedzie 2,8.... o ile wogóle jedzie... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 to ja za tydzien tez sie karne Ty lepiej nie bo w porównaniu do twojego padła ten golf do 100 km/h Cie pozamiata... lekki diesel... widze ze znowu masz jakies omamy hehe Chce cie podpuścic żebyś mnie przewiózł tym 2,8 i pokazał jak bardzo sie myle... i nie dlatego że Twoja fura mnie jara tylko jestem ciekaw jak jedzie 2,8.... o ile wogóle jedzie... :gwizdanie: myślę, że do 200km/h porównywalnie z twoim leonem, powyżej tej prędkości leon będzie zostawał w tyle :gwizdanie: jednakże seat dalej dojedzie na baku :polew:
Kędzior Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 to ja za tydzien tez sie karne Ty lepiej nie bo w porównaniu do twojego padła ten golf do 100 km/h Cie pozamiata... lekki diesel... widze ze znowu masz jakies omamy hehe Chce cie podpuścic żebyś mnie przewiózł tym 2,8 i pokazał jak bardzo sie myle... i nie dlatego że Twoja fura mnie jara tylko jestem ciekaw jak jedzie 2,8.... o ile wogóle jedzie... :gwizdanie: musze cie rozczarowac, to autko nie jedzie, a juz tymbardziej nie hamuje hehe[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 23:09_________________________________________________ myślę, że do 200km/h porównywalnie z twoim leonem, powyżej tej prędkości leon będzie zostawał w tyle :gwizdanie: jednakże seat dalej dojedzie na baku :polew: ty sie lepiej juz nie odzywaj bo i tak wystarczajaco sobie przesrales
Rekomendowane odpowiedzi