Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 to ja za tydzien tez sie karne Ty lepiej nie bo w porównaniu do twojego padła ten golf do 100 km/h Cie pozamiata... lekki diesel... widze ze znowu masz jakies omamy hehe Chce cie podpuścic żebyś mnie przewiózł tym 2,8 i pokazał jak bardzo sie myle... i nie dlatego że Twoja fura mnie jara tylko jestem ciekaw jak jedzie 2,8.... o ile wogóle jedzie... :gwizdanie: musze cie rozczarowac, to autko nie jedzie, a juz tymbardziej nie hamuje hehe[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 23:09_________________________________________________ myślę, że do 200km/h porównywalnie z twoim leonem, powyżej tej prędkości leon będzie zostawał w tyle :gwizdanie: jednakże seat dalej dojedzie na baku :polew: ty sie lepiej juz nie odzywaj bo i tak wystarczajaco sobie przesrales Odzywa sie a leon go wciaga nosem... :gwizdanie: :decayed:
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 a na baku zajedzie tak samo daleko ...
stanley Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 to ja za tydzien tez sie karne Ty lepiej nie bo w porównaniu do twojego padła ten golf do 100 km/h Cie pozamiata... lekki diesel... widze ze znowu masz jakies omamy hehe Chce cie podpuścic żebyś mnie przewiózł tym 2,8 i pokazał jak bardzo sie myle... i nie dlatego że Twoja fura mnie jara tylko jestem ciekaw jak jedzie 2,8.... o ile wogóle jedzie... :gwizdanie: musze cie rozczarowac, to autko nie jedzie, a juz tymbardziej nie hamuje hehe[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 23:09_________________________________________________ myślę, że do 200km/h porównywalnie z twoim leonem, powyżej tej prędkości leon będzie zostawał w tyle :gwizdanie: jednakże seat dalej dojedzie na baku :polew: ty sie lepiej juz nie odzywaj bo i tak wystarczajaco sobie przesrales Odzywa sie a leon go wciaga nosem... :gwizdanie: :decayed: który leon ? [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 23:12_________________________________________________ i w piatek nie pije alkoholu ja też nie
Kędzior Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 ja też nie ok to jestesmy ustawieni
stanley Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 ja też nie ok to jestesmy ustawieni ale mi serio nie pasuje
Kędzior Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 ja też nie ok to jestesmy ustawieni ale mi serio nie pasuje przeciez mowie nie
akjam Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Po spociku pojechałem prosto na piłeczkę, później obejrzyć meczyk z kumplami i wreszcie dotarłem na chatę.
Kędzior Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Po spociku pojechałem prosto na piłeczkę, później obejrzyć meczyk z kumplami i wreszcie dotarłem na chatę. czyli znowu czuc od ciebie alkohol :polew:
seves Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 dobry i dzieki za spota no i polarek powiedzcie mi jak w ogole ktos komus cos yyy za przesylke trzeba doplacic? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Panowie nie znacie jakiegoś sklepu gdzie bym mógł dostać uszczelki do mojej pompy. ASO odpada Inne tego typu sklepy zjeździłem typu inter cars itp :gwizdanie: Bulczas, żeby sprawdzić Ci to w ELSIE ( o ile jest Ci to jeszcze potrzebne) muszę mieć VIN jakiegoś passata z silnikiem AFN Pompa leży już w domu. Ale jakbyś mógł jutro sprawdzić za ile by było takie coś 038 198 051 D to było by fajnie 70zł, do ściągnięcia z DE, czyli do tygodnia czekania :gwizdanie:
akjam Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Po spociku pojechałem prosto na piłeczkę, później obejrzyć meczyk z kumplami i wreszcie dotarłem na chatę. czyli znowu czuc od ciebie alkohol :polew: Już nie.
Bulczas Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Panowie nie znacie jakiegoś sklepu gdzie bym mógł dostać uszczelki do mojej pompy. ASO odpada Inne tego typu sklepy zjeździłem typu inter cars itp :gwizdanie: Bulczas, żeby sprawdzić Ci to w ELSIE ( o ile jest Ci to jeszcze potrzebne) muszę mieć VIN jakiegoś passata z silnikiem AFN Pompa leży już w domu. Ale jakbyś mógł jutro sprawdzić za ile by było takie coś 038 198 051 D to było by fajnie 70zł, do ściągnięcia z DE, czyli do tygodnia czekania :gwizdanie: Dzięki już znalazłem dzisiaj w Focie. Całkiem zapomniałem o tym sklepie. 40zł Jak coś przyda mi się bardzo instrukcjia składania i rozbierania pompy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 siema z rana powiedzcie mi jak w ogole ktos komus cos yyy za przesylke trzeba doplacic? :gwizdanie: dasz mi 50zl i jestesmy kwita
Rekomendowane odpowiedzi