Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 morgen Hub jak wrazenia? oplacalo sie robic wira? [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 09:17_________________________________________________fajna piosneka :decayed: [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 10:49_________________________________________________mam dzis dobry humor ciekawe kto mi go zepsuje
akjam Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Kędzior napierdol się żeby zasnąć szybko z dobrym humorem i wtedy nikt Ci go nie pospuje. :naughty:
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Kędzior napierdol się żeby zasnąć szybko z dobrym humorem i wtedy nikt Ci go nie pospuje. :naughty: hehehe pomysl nienajgorszy :polew:
hubtychy Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 morgen Hub jak wrazenia? oplacalo sie robic wira? [br] Oj tak :shocked: Nie myślałem że aż tak poczuję różnicę
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 turbo tez zmieniales na mocniejsze czy tylko sam program narazie? masz jakis wykresik?
hubtychy Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zmieniłem turbo,wywaliłem EGR,dołożyłem kolektor z AWX no i program
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zmieniłem turbo,wywaliłem EGR,dołożyłem kolektor z AWX no i program nawet nawet
stanley Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zmieniłem turbo,wywaliłem EGR,dołożyłem kolektor z AWX no i program podobne kreski do moich
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zmieniłem turbo,wywaliłem EGR,dołożyłem kolektor z AWX no i program podobne kreski do moich jak chcesz to ci moge zrobic lepsze
stanley Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zmieniłem turbo,wywaliłem EGR,dołożyłem kolektor z AWX no i program podobne kreski do moich jak chcesz to ci moge zrobic lepsze z certyfikatem?
Mario22 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zmieniłem turbo,wywaliłem EGR,dołożyłem kolektor z AWX no i program podobne kreski do moich jak chcesz to ci moge zrobic lepsze z certyfikatem? Taaa w Corelu ...
akjam Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Kędzior napierdol się żeby zasnąć szybko z dobrym humorem i wtedy nikt Ci go nie pospuje. :naughty: hehehe pomysl nienajgorszy :polew: Ja zawsze mam dobre pomysły jeśli chodzi o %... Zmieniłem turbo,wywaliłem EGR,dołożyłem kolektor z AWX no i program podobne kreski do moich jak chcesz to ci moge zrobic lepsze z certyfikatem? Za 5 tysi...
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zmieniłem turbo,wywaliłem EGR,dołożyłem kolektor z AWX no i program podobne kreski do moich jak chcesz to ci moge zrobic lepsze z certyfikatem? i ze zdjeciem zadowolonego klienta Taaa w Corelu ... oczywiscie ze nie w coreluw pejncie :polew: [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 11:42_________________________________________________ Ja zawsze mam dobre pomysły jeśli chodzi o %... niewatpie
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 wydech zmieniony tego mi brakowalo, mruczy jak tygrysica :naughty: przy okazji pojechalem od razu zrobic sobie przeglad, i czeka mnie wymiana wahaczy :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 wydech zmieniony tego mi brakowalo, mruczy jak tygrysica :naughty: przy okazji pojechalem od razu zrobic sobie przeglad, i czeka mnie wymiana wahaczy :gwizdanie: To teraz moja kolej... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 wydech zmieniony tego mi brakowalo, mruczy jak tygrysica :naughty: przy okazji pojechalem od razu zrobic sobie przeglad, i czeka mnie wymiana wahaczy :gwizdanie: To teraz moja kolej... :gwizdanie: najpierw wymien silnik na 3.0 a pozniej masz P&P wydech [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 16:12_________________________________________________Stasiek wiem co zrobimy Basi na prima aprilis Crazy Baby Swap Prank On New Mom :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 16:19_________________________________________________ zycie
Miszka82 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 wydech zmieniony tego mi brakowalo, mruczy jak tygrysica :naughty: przy okazji pojechalem od razu zrobic sobie przeglad, i czeka mnie wymiana wahaczy :gwizdanie: tu masz fajny zestaw będziesz miał drugi powód żeby dużo nie jeździć http://allegro.pl/kpl-wahacze-kraft-audi-a4-a6-vw-passat-b5-superb-i1899346661.html
stanley Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 wydech zmieniony tego mi brakowalo, mruczy jak tygrysica :naughty: przy okazji pojechalem od razu zrobic sobie przeglad, i czeka mnie wymiana wahaczy :gwizdanie: tu masz fajny zestaw będziesz miał drugi powód żeby dużo nie jeździć http://allegro.pl/kpl-wahacze-kraft-audi-a4-a6-vw-passat-b5-superb-i1899346661.html Miszka, dostałeś ode mnie PW ?
Rekomendowane odpowiedzi