Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 wróciliśmy właśnie z Kocierzy, fajna miejscówka, szamka na wypasie i cenowo ok, zestaw na 4 osoby gdzie została jeszcze mega porcja na jutro na obiad 140 zł, btw rachunek podniosło zamówienie 4x40ml wyborowej dla mnie i ziomek ( ten z Toyoty) z laska po piwie no i Ula też piwko
stanley Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 wróciliśmy właśnie z Kocierzy, fajna miejscówka, szamka na wypasie i cenowo ok, zestaw na 4 osoby gdzie została jeszcze mega porcja na jutro na obiad 140 zł, btw rachunek podniosło zamówienie 4x40ml wyborowej dla mnie i ziomek ( ten z Toyoty) z laska po piwie no i Ula też piwko Kocierz jest Są tam czasem szkolenia z VW
akjam Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 To w takim razie muszę podpowiedzieć to u mnie w firmie... :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Oczami pasażera http://w284.wrzuta.pl/film/30IJs3OrYff/mistrzowskie_ladowanie_kpt._wrony
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Siema Był ktos w egzotarium w sosnowcu na wjeździe zaraz obok Mcdonalda ??? Warto tam pojechac tak z nudów ???
akjam Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Siema Był ktos w egzotarium w sosnowcu na wjeździe zaraz obok Mcdonalda ??? Warto tam pojechac tak z nudów ??? Ja byłem dość dawno i z nudów można jechać. Ale bez szału.
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Siema Był ktos w egzotarium w sosnowcu na wjeździe zaraz obok Mcdonalda ??? Warto tam pojechac tak z nudów ??? Ja byłem dość dawno i z nudów można jechać. Ale bez szału. Yhymmm a zwierzat duzo czy raczej bardziej rosliny... ???
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Siema Był ktos w egzotarium w sosnowcu na wjeździe zaraz obok Mcdonalda ??? Warto tam pojechac tak z nudów ??? Ja byłem dość dawno i z nudów można jechać. Ale bez szału. Yhymmm a zwierzat duzo czy raczej bardziej rosliny... ??? coś tam zawsze poruchasz
akjam Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Siema Był ktos w egzotarium w sosnowcu na wjeździe zaraz obok Mcdonalda ??? Warto tam pojechac tak z nudów ??? Ja byłem dość dawno i z nudów można jechać. Ale bez szału. Yhymmm a zwierzat duzo czy raczej bardziej rosliny... ??? coś tam zawsze poruchasz :polew: Zoofil!!!! P.S.
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Siema Był ktos w egzotarium w sosnowcu na wjeździe zaraz obok Mcdonalda ??? Warto tam pojechac tak z nudów ??? Ja byłem dość dawno i z nudów można jechać. Ale bez szału. Yhymmm a zwierzat duzo czy raczej bardziej rosliny... ??? coś tam zawsze poruchasz :polew: :polew: :polew:
hubtychy Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 To organizujemy się jakoś na te katowice dziś :?:
Adam.S Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 09:33_________________________________________________Jak tam wybieracie się koło Spodka ?
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 09:33_________________________________________________Jak tam wybieracie się koło Spodka ? o której to jest bo będę może dziś w Kato ale nie wiem o której
Adam.S Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 http://www.iloverally.eu/download/IKS_Regulamin_SpodekRally_Challenge.pdf
Rekomendowane odpowiedzi