Miszka82 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 nie jestem zwolennikiem posiadania psa w mieszkaniu, ale takiego biorę w ciemno Rosyjski pies (Russian dog)
akjam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 nie jestem zwolennikiem posiadania psa w mieszkaniu, ale takiego biorę w ciemno Rosyjski pies (Russian dog)
Miszka82 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło
akjam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wypijcie moje zdrowie.
Miszka82 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wypijcie moje zdrowie. jednak się rozmyśliłem nie walę piwska walne wodę mineralną
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wypijcie moje zdrowie. jednak się rozmyśliłem nie walę piwska walne wodę mineralną nie badz leszczem
akjam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wypijcie moje zdrowie. jednak się rozmyśliłem nie walę piwska walne wodę mineralną A ja mleko!
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wypijcie moje zdrowie. jednak się rozmyśliłem nie walę piwska walne wodę mineralną A ja mleko! laciate
akjam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wypijcie moje zdrowie. jednak się rozmyśliłem nie walę piwska walne wodę mineralną A ja mleko! laciate WYsokoprocentowe!
hubtychy Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wypijcie moje zdrowie. jednak się rozmyśliłem nie walę piwska walne wodę mineralną Z nurkiem :polew:
Miszka82 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wypijcie moje zdrowie. jednak się rozmyśliłem nie walę piwska walne wodę mineralną Z nurkiem :polew: a co to ?
stanley Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 .....to jest silniejsze ode mnie :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wypijcie moje zdrowie. jednak się rozmyśliłem nie walę piwska walne wodę mineralną Z nurkiem :polew: a co to ? Taki chlor a nie wie :?: 50 utopiona w środku :laghing2:
akjam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałem nie pić nic ale chooj jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wypijcie moje zdrowie. jednak się rozmyśliłem nie walę piwska walne wodę mineralną Z nurkiem :polew: a co to ? Taki chlor a nie wie :?: 50 utopiona w środku :laghing2: "taki chlor..." :polew:
hubtychy Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 w mineralnejjjj? Smakuje pewnie ujowo Dobre jest z piwem i do tego kopie nieziemsko :naughty:
Miszka82 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 w mineralnejjjj? Smakuje pewnie ujowo Dobre jest z piwem i do tego kopie nieziemsko :naughty: ja to znam pod nazwą UBOT
hubtychy Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 w mineralnejjjj? Smakuje pewnie ujowo Dobre jest z piwem i do tego kopie nieziemsko :naughty: ja to znam pod nazwą UBOT Ubot albo nurek różnie ludzie mówią
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 w mineralnejjjj? Smakuje pewnie ujowo Dobre jest z piwem i do tego kopie nieziemsko :naughty: z piwem to ja wiem, ubocik
Rekomendowane odpowiedzi