Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 [br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 12:30_________________________________________________dzisiaj będzie dzień w którym zatrzyma się ziemia idę na karczmę, na kopalnie Ja myśle że to będzie bardziej ARMAGEDDON ... :polew:
stanley Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 [br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 12:30_________________________________________________dzisiaj będzie dzień w którym zatrzyma się ziemia idę na karczmę, na kopalnie Ja myśle że to będzie bardziej ARMAGEDDON ... :polew: dyć to jeden chvj
akjam Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 [br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 12:30_________________________________________________dzisiaj będzie dzień w którym zatrzyma się ziemia idę na karczmę, na kopalnie Ja myśle że to będzie bardziej ARMAGEDDON ... :polew: dyć to jeden chvj No to... Fajnie Cie było poznać Stanley! :naughty: :naughty:
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 [br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 12:30_________________________________________________dzisiaj będzie dzień w którym zatrzyma się ziemia idę na karczmę, na kopalnie Ja myśle że to będzie bardziej ARMAGEDDON ... :polew: dyć to jeden chvj masz szczescie ze teraz nie ide hehe
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 dziewuchy laska zlozyles furacza?
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 wróciłem...nawet nie oglądałem dokładniej - zobaczyłem z zewnątrz i odpuściłem + było to że miał dwa komplety opon patologia ale już coraz bardzie mi się klaruje czego szukać dla mojego lachona
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 czego sie spodziewales po VW od czasu jak kupiłem Golfa to niczego
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 czego sie spodziewales po VW od czasu jak kupiłem Golfa to niczego hehe jak chcesz to sprzedam ci moja za 30tys
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 czego sie spodziewales po VW od czasu jak kupiłem Golfa to niczego hehe jak chcesz to sprzedam ci moja za 30tys
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 wróciłem...nawet nie oglądałem dokładniej - zobaczyłem z zewnątrz i odpuściłem + było to że miał dwa komplety opon patologia ale już coraz bardzie mi się klaruje czego szukać dla mojego lachona Auta nie kupisz w jeden weekend... poszukaj na spokojnie jakiejś hondy albo almery albo corsy to sa dziadkowozy... łatwiej to kupic niż ibize itd.
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 wróciłem...nawet nie oglądałem dokładniej - zobaczyłem z zewnątrz i odpuściłem + było to że miał dwa komplety opon patologia ale już coraz bardzie mi się klaruje czego szukać dla mojego lachona Auta nie kupisz w jeden weekend... poszukaj na spokojnie jakiejś hondy albo almery albo corsy to sa dziadkowozy... łatwiej to kupic niż ibize itd. ło jebanyyyyyyy Amerykę odkrył...chłopie szukam już ze dwa tyg i wiem że to nie łatwe bo tak samo było z Gólfem
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 wróciłem...nawet nie oglądałem dokładniej - zobaczyłem z zewnątrz i odpuściłem + było to że miał dwa komplety opon patologia ale już coraz bardzie mi się klaruje czego szukać dla mojego lachona Auta nie kupisz w jeden weekend... poszukaj na spokojnie jakiejś hondy albo almery albo corsy to sa dziadkowozy... łatwiej to kupic niż ibize itd. ło jebanyyyyyyy Amerykę odkrył...chłopie szukam już ze dwa tyg i wiem że to nie łatwe bo tak samo było z Gólfem No to nie marudz tylko szukaj dalej a sie nie napalaj na stare seaty...
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 dość pierdolenia spadam zaraz na Andrzejki
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 dość pierdolenia spadam zaraz na Andrzejki geju ty hehe
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 dość pierdolenia spadam zaraz na Andrzejki geju ty hehe jep sie
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 dość pierdolenia spadam zaraz na Andrzejki geju ty hehe jep sie jak spotkam jaka Andrzejke to napewno
Bulik Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Bulik to powiedz Kasi że pojedziesz zemna i Olą ... :gwizdanie: własnie Cie ubiegła ,i powiedziała ze z Tym typem z Knurkowa tym bardziej NIE pakiet Andzejkowy pochytany teraz w miasto
Rekomendowane odpowiedzi