akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Co tam Grisza? Będziesz dziś? Mam Twój polar i może dziś będę. poszedlbym gdzies potloczyc Ebany!!! Poziek ja bym może fele wziął. Jakby co to dzisiaj je zabiore a później się policzymy. hehe zamiencie sie, dasz mu zimowki a wezmiesz alusy siema Grysza troche ci sie nie oplaca Jak nie? Przecież wezmę ten zestaw do bagażnika na wymianę...
Grisza79 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Normalnie nie umiem się doczekać dzisiejszego spota :gwizdanie: tak dawno was nie widziałem
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Normalnie nie umiem się doczekać dzisiejszego spota :gwizdanie: tak dawno was nie widziałem My Ciebie też. Mieścisz się jeszcze do wozu czy siłka ostro dała się we znaki?
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Jak nie? Przecież wezmę ten zestaw do bagażnika na wymianę... niezrozumiales mnie Normalnie nie umiem się doczekać dzisiejszego spota :gwizdanie: tak dawno was nie widziałem beda nudy jak zawsze
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Jak nie? Przecież wezmę ten zestaw do bagażnika na wymianę... niezrozumiales mnie Albo Ty mnie. :decayed:
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Jak nie? Przecież wezmę ten zestaw do bagażnika na wymianę... niezrozumiales mnie Albo Ty mnie. :decayed: kazdy ma swoj swiat :decayed: ide porezac cos przy aucie heheh
stanley Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Jak nie? Przecież wezmę ten zestaw do bagażnika na wymianę... niezrozumiales mnie Albo Ty mnie. :decayed: kazdy ma swoj swiat :decayed: ide porezac cos przy aucie heheh ciekawe co
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Jak nie? Przecież wezmę ten zestaw do bagażnika na wymianę... niezrozumiales mnie Albo Ty mnie. :decayed: kazdy ma swoj swiat :decayed: ide porezac cos przy aucie heheh ciekawe co Umyje go na myjce. :naughty: :naughty:
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 za zimno na myjke przyjade w pakiecie "moro" ide pogmerac moze uda mi sie uruchomic tempomat hehe i moze zamontuje glosnik bo jednego niemam[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 12:49_________________________________________________ ciekawe co "samopoziom"
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 za zimno na myjke przyjade w pakiecie "moro" ide pogmerac moze uda mi sie uruchomic tempomat hehe i moze zamontuje glosnik bo jednego niemam[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 12:49_________________________________________________ ciekawe co "samopoziom" :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 a wiec porezalem i sprawilem ze zaczal dzialac glosnik w prawych przednich drzwiach ale oczywiscie audi niebylo by audi gdyby nie bylo cos nietak prawy glosnik gra duzo lepiej niz lewy, musze poczytac o oznaczeniach co i jak najwyzej dokupie sobie reszte takich samych bo jest przejebany
stanley Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 a wiec porezalem i sprawilem ze zaczal dzialac glosnik w prawych przednich drzwiach ale oczywiscie audi niebylo by audi gdyby nie bylo cos nietak prawy glosnik gra duzo lepiej niz lewy, musze poczytac o oznaczeniach co i jak najwyzej dokupie sobie reszte takich samych bo jest przejebany pewnie w pozostałych głośnikach masz podpięte na odwrót kable
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 a wiec porezalem i sprawilem ze zaczal dzialac glosnik w prawych przednich drzwiach ale oczywiscie audi niebylo by audi gdyby nie bylo cos nietak prawy glosnik gra duzo lepiej niz lewy, musze poczytac o oznaczeniach co i jak najwyzej dokupie sobie reszte takich samych bo jest przejebany pewnie w pozostałych głośnikach masz podpięte na odwrót kable albo tylne sa podlaczone jako przod a przod jako tylnekiedys kupilem glosnik z oznaczeniem nokia i taki jest tez w prawych drzwiach zas w lewych jest blaupunkt (i pewnie w tylnich tak samo) co to sa za glsoniki z noki?
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja mam głośniki chyba jeszcze - wymieniłem na BOSE i tamte mi chyba zostały. Muszę sprawdzić w garażu czy jeszcze leżą. Jaki Ty masz tam głośnik? Średnica?
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 13 o ile sie nie myle[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 15:23_________________________________________________mozesz mi dac bose to zerknij co ci tam lezy, zobaczycie jakie jest roznica na spocie
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 13 o ile sie nie myle A ja nie wiesz ile mam?
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 13 o ile sie nie myle A ja nie wiesz ile mam?
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 13 o ile sie nie myle A ja nie wiesz ile mam? :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi