stanley Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 wiecie czym różni się mucha od żony ? mucha wqrwia tylko latem
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ale nas wypizgało na spocie mogliśmy sie ogrzac... no w sumie :polew: :polew: Nooo ale sie krepowałes... jakby to miał byc twój pierwszy raz ... [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 21:33_________________________________________________ ale nas wypizgało na spocie mogliśmy sie ogrzac... no w sumie :polew: :polew: Geje! :decayed: ty tam lotniska pilnuj.... bo i tak nie znasz sie na prawdziwej miłosci... :gwizdanie: Na miłości może nie ale gejów poznaje od razu! :naughty: geje! :decayed:Do złotych łuków nie pojechaliście? wiecie czym różni się mucha od żony ? mucha wqrwia tylko latem :naughty:
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 wiecie czym różni się mucha od żony ? mucha wqrwia tylko latem
hubtychy Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ale nas wypizgało na spocie mogliśmy sie ogrzac... no w sumie :polew: :polew: Geje! :decayed: Wystarczyło by ognisko rozpalić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Stan dobra zagadka
poziek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ?
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: :decayed: I browarka przy okazji opier...
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: :decayed: I browarka przy okazji opier... No a jak inaczej... szkoda że tylko jednego... :gwizdanie: :gwizdanie: Dlatego Psssyyyttt Żywiec ...
poziek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: Aaaa rozumiem...trzymasz go za laskę
stanley Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: :decayed: I browarka przy okazji opier... chciał coś poruchać, a pała mu stała non stop pomimo niskiej temperatury :gwizdanie: wycelowana w strone Miszki
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: :decayed: I browarka przy okazji opier... chciał coś poruchać, a pała mu stała non stop pomimo niskiej temperatury :gwizdanie: wycelowana w strone Miszki :nabijasie::nabijasie:
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: Aaaa rozumiem...trzymasz go za laskę Z ta laską to Cie troche poniosło .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pamiętaj że miron to ta gorsza wersja... :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: Aaaa rozumiem...trzymasz go za laskę ja bym nawet napisał, że obejmuje...ustami
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: Aaaa rozumiem...trzymasz go za laskę ja bym nawet napisał, że obejmuje...ustami Łosz qrrwa!!!
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: :decayed: I browarka przy okazji opier... chciał coś poruchać, a pała mu stała non stop pomimo niskiej temperatury :gwizdanie: wycelowana w strone Miszki
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: Aaaa rozumiem...trzymasz go za laskę ja bym nawet napisał, że obejmuje...ustami I tu Cie troszke poniosło koteczku ... :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: Aaaa rozumiem...trzymasz go za laskę ja bym nawet napisał, że obejmuje...ustami :polew: :polew: psyt
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: Aaaa rozumiem...trzymasz go za laskę ja bym nawet napisał, że obejmuje...ustami :polew: :polew: psyt :ssij: :ssij: :ssij:
hubtychy Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzieki za spota... A Ty po co się tam plączesz ? Byłem z starszym juz schorowanym bratem... wiesz trzeba mu pomagac przy wysiadaniu z auta ... :gwizdanie: Aaaa rozumiem...trzymasz go za laskę ja bym nawet napisał, że obejmuje...ustami :polew: :polew: psyt :ssij: :ssij: :ssij: Ale nie ma co u Ciebie :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 spadam póki co bo znów pedalstwo się szerzy na forum
Rekomendowane odpowiedzi