Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Pucek poszedl opier*olic stejka :polew: :polew: NIE MA LIPY :polew: :polew: Co Macie do ścigaczy ??? Ja kiedyś kupie sobie takiego... na chudów jeździł koleś Hayką Zapier..alajka ... a mial w granicach 50 lat ... to jest dopiero pasja ....
hubtychy Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja kalendarz tez zamówiłem.... ale dopiero dzisiaj więc chyba jestem nr 5... Zapisy ruszyły dopiero dzisiaj. Widziałem temat już z rana ale postanowiłem poczekać jak się rozwinie. A jak wróciłem z pracy to były już 3 strony chętnych
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja kalendarz tez zamówiłem.... ale dopiero dzisiaj więc chyba jestem nr 5... Zapisy ruszyły dopiero dzisiaj. Widziałem temat już z rana ale postanowiłem poczekać jak się rozwinie. A jak wróciłem z pracy to były już 3 strony chętnych A nooo za tą kase można sie poświecic i ogladac audi na scianie obok monitora... tym bardziej że mi kalnedarz służy głównie do tego by zapisywac w odpowiednich kratkach ilośc nadgodzin ... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 ide po mleko po co Ci mleko ? zeby byc wielkim
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 A ja idę do wyrka Miekka pytka... :gwizdanie: :gwizdanie: ja wstaje 4:45 i spamuje.... kolejne 5 tys stron i zaś CityRock...
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 hehehehehe toś doyebał a bo jakos niemam weny a posty nabijac trzeba
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 hehehehehe toś doyebał a bo jakos niemam weny a posty nabijac trzeba :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Mario, dlaczego nie kupiłem ścigacza? a jechałeś kiedyś na ścigaczu za kierownicą? Jak tak to dam Ci się przejechać moim i stwierdzisz że wolisz mojego bo siedzi się 3x wygodniej czyli też jedzie się wygodnie, motor jest 3x bardziej zwinny i skrętny, prowadzenie jest pewniejsze a osiągi takie same co rasowa CBRa, zresztą w moim siedzi silnik z owej właśnie CBRy Mogłem mieć zajebistą CBRkę, R6stkę i inne małe ścigacze które wiadomo że wyglądem są dużo lepsze, ale jak mam leżeć na sprzęcie ponaciągany jak kondon na h... i co światła się rozciągać to ja dziękuję, zresztą nawet Seves zauważył to co napisałem powyżej, każdy kto miał do czynienia z takimi maszynami wie o co chodzi
stanley Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 hehehehehe toś doyebał a bo jakos niemam weny a posty nabijac trzeba true zbieram się, bajo
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Mario, dlaczego nie kupiłem ścigacza? a jechałeś kiedyś na ścigaczu za kierownicą? Jak tak to dam Ci się przejechać moim i stwierdzisz że wolisz mojego bo siedzi się 3x wygodniej czyli też jedzie się wygodnie, motor jest 3x bardziej zwinny i skrętny, prowadzenie jest pewniejsze a osiągi takie same co rasowa CBRa, zresztą w moim siedzi silnik z owej właśnie CBRy Mogłem mieć zajebistą CBRkę, R6stkę i inne małe ścigacze które wiadomo że wyglądem są dużo lepsze, ale jak mam leżeć na sprzęcie ponaciągany jak kondon na h... i co światła się rozciągać to ja dziękuję, zresztą nawet Seves zauważył to co napisałem powyżej, każdy kto miał do czynienia z takimi maszynami wie o co chodzi Nooo tak... ale ja mam jakoś słabośc do czerwonej 600F... wiadomo kwestia gustu... ale wygodniej na pewno na twoim bedzie ...
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Mario, dlaczego nie kupiłem ścigacza? a jechałeś kiedyś na ścigaczu za kierownicą? Jak tak to dam Ci się przejechać moim i stwierdzisz że wolisz mojego bo siedzi się 3x wygodniej czyli też jedzie się wygodnie, motor jest 3x bardziej zwinny i skrętny, prowadzenie jest pewniejsze a osiągi takie same co rasowa CBRa, zresztą w moim siedzi silnik z owej właśnie CBRy Mogłem mieć zajebistą CBRkę, R6stkę i inne małe ścigacze które wiadomo że wyglądem są dużo lepsze, ale jak mam leżeć na sprzęcie ponaciągany jak kondon na h... i co światła się rozciągać to ja dziękuję, zresztą nawet Seves zauważył to co napisałem powyżej, każdy kto miał do czynienia z takimi maszynami wie o co chodzi no wlasnie
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ścigacze są fajne ale nie do jazdy na co dzień [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 00:06_________________________________________________Kędzior, laciu, kiedy kupujesz plastika?
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ścigacze są fajne ale nie do jazdy na co dzień [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 00:06_________________________________________________Kędzior, laciu, kiedy kupujesz plastika? pantofelku ledwo mi starcza od wyplaty do wyplaty a co dopiero na sciga
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Sie zasiedziałem sie u kumpla... :kox:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 00:45_________________________________________________ :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi