akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 "spaliłem się kiedyś tak na solarium, że była jakaś totalna masakra!" :polew: :polew: :polew: po najebanemu mam madrzejsze teksty niz oni razem wzieci hehea piosenka na koniec kox chyba sobie sciagne i do auta nagram :polew: :polew: Właśnie miałem mówić, że hit na koniec też niczego sobie... :polew: :polew: Spiżdżam! Narciarz!
Kędzior Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 nom muzyka jest przednia hehehe ciekawi mnie jeszcze czy ci jej "tancerze" niemaja poczucia wstydu i godnosci bo przeciez "wystapic" w takim czyms to sie w pale nie miesci bajo tez sie zbieram tylko skoncze sluchac hiciora
Mario22 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kędzior co to za KUPA ... :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 nom muzyka jest przednia hehehe ciekawi mnie jeszcze czy ci jej "tancerze" niemaja poczucia wstydu i godnosci bo przeciez "wystapic" w takim czyms to sie w pale nie miesci bajo tez sie zbieram tylko skoncze sluchac hiciora Ale kupa To już wolę disco z pola :gwizdanie: A tak przy okazji i psyt
hubtychy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na dobry humor z samego rana :> Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc:- Wydaj je według własnego uznania.Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd.... Wróciła do gościa i mówi:- Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham.Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi:- Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham.Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała:- Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam wlasne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham. Wtedy mężczyzna zaczął myśleć...myśleć...myśleć...myśleć... (mężczyźni dużo myślą...)myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć... (mężczyźni naprawdę dużo myślą...)myśleć...myśleć...myśleć... (uff, coś długo to trwa)myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...... I ożenił się z tą, która miała największe cycki
keżor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na dobry humor z samego rana :> Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc:- Wydaj je według własnego uznania.Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd.... Wróciła do gościa i mówi:- Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham.Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi:- Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham.Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała:- Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam wlasne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham. Wtedy mężczyzna zaczął myśleć...myśleć...myśleć...myśleć... (mężczyźni dużo myślą...)myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć... (mężczyźni naprawdę dużo myślą...)myśleć...myśleć...myśleć... (uff, coś długo to trwa)myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...... I ożenił się z tą, która miała największe cycki :polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 09:56_________________________________________________aha , siema
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 10:25_________________________________________________w zakupie kontrolowanym Seat Leon.. Ale paść
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 nom muzyka jest przednia hehehe Tak jak i ta "laska"... :polew: :polew: Wojewódzki dobrał gości do tego odcinka zaebiście!
Kędzior Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 siema z samego rana jak wstalem nom muzyka jest przednia hehehe Tak jak i ta "laska"... :polew: :polew: Wojewódzki dobrał gości do tego odcinka zaebiście! udalo mu sie hehe Na dobry humor z samego rana :> Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc:- Wydaj je według własnego uznania.Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd.... Wróciła do gościa i mówi:- Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham.Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi:- Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham.Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała:- Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam wlasne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham. Wtedy mężczyzna zaczął myśleć...myśleć...myśleć...myśleć... (mężczyźni dużo myślą...)myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...myśleć... (mężczyźni naprawdę dużo myślą...)myśleć...myśleć...myśleć... (uff, coś długo to trwa)myśleć...myśleć...myśleć...myśleć...... I ożenił się z tą, która miała największe cycki :decayed:
keżor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kto dziś idzie na jakieś c*py ? znaczy potańczyć ? ;] moge być kerowcą [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 16:54_________________________________________________
hubtychy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kto dziś idzie na jakieś c*py ? znaczy potańczyć ? ;] moge być kerowcą [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 16:54_________________________________________________ Zrobiłeś auto i teraz wszędzie chcesz jeździć Pełne poświęcenie być kierowcą pijusów :polew: ja też nie piję Ty to masz poczucie humoru :nabijasie: Właśnie kończę pierwszego drina :gwizdanie:
keżor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kto dziś idzie na jakieś c*py ? znaczy potańczyć ? ;] moge być kerowcą [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 16:54_________________________________________________ Zrobiłeś auto i teraz wszędzie chcesz jeździć
hubtychy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 nie no poważnie mam odwyk Czyżby Twoja kazała Ci się zaszyć :?: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 nie no poważnie mam odwyk Czyżby Twoja kazała Ci się zaszyć :?: :polew: :polew: lepiej się czuję jak nie piję
keżor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 nie no poważnie mam odwyk Czyżby Twoja kazała Ci się zaszyć :?: :polew: :polew: lepiej się czuję jak nie piję nas oszukasz , rodziców oszukasz , Ule oszukasz , ale życia nie oszukasz
Rekomendowane odpowiedzi