diman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 siemano [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:50_________________________________________________ jak to prawda to gratuluje no to baw się dobrze :kox: i wpadnij czasem na spota się przywitać w natłoku zabawy Wpadnie na pewno pochwalić się nową furką :polew: e tam będzie modził tą co ma :kox:
Bulik Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 siemano [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:50_________________________________________________ jak to prawda to gratuluje no to baw się dobrze :kox: i wpadnij czasem na spota się przywitać w natłoku zabawy Wpadnie na pewno pochwalić się nową furką :polew: FIRMĄ
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 11:44_________________________________________________
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 nie no ku*** to nie moja ręka ale znajomy koleżanki na fejsie wrzucił j**any żeby śmieszniej było ma na nazwisko bogacz ale dzięki za wszystkie privy z info jak bardzo mnie kochacie
hubtychy Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 nie no ku*** to nie moja ręka ale znajomy koleżanki na fejsie wrzucił j**any żeby śmieszniej było ma na nazwisko bogacz ale dzięki za wszystkie privy z info jak bardzo mnie kochacie :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 po robocie [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 13:15_________________________________________________Kędzior :gwizdanie: http://www.groupon.pl/deals/slask-extra/krzysztofpsuj/2559834?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_6&a=1754
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kędzior :gwizdanie:http://www.groupon.pl/deals/slask-extra/krzysztofpsuj/2559834?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_6&a=1754 drogo Kędzior za 59zł woli jechać na loda
Bulik Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kędzior :gwizdanie:http://www.groupon.pl/deals/slask-extra/krzysztofpsuj/2559834?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_6&a=1754 drogo Kędzior za 59zł woli jechać na loda
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Co jest lewusy?! Wróciłem właśnie z piłeczki i qrrwa wyebany jestem jak dziwka! Tyś Miszka dziś w robocie był?
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Co jest lewusy?! Wróciłem właśnie z piłeczki i qrrwa wyebany jestem jak dziwka! Tyś Miszka dziś w robocie był? no umowę miałem na dziś bo klienci jutro wyjeżdżają i nie było by kiedy tego ogarnąć ale już leniuc**ję - pogoda w zasadzie nadaje się tylko na leżenie w wyrze + TV bądź to samo + picie... a i mam małego owczarka niemieckiego pod opieką j**any waryjot
Bulik Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Co jest lewusy?! Wróciłem właśnie z piłeczki i qrrwa wyebany jestem jak dziwka! Tyś Miszka dziś w robocie był? no umowę miałem na dziś bo klienci jutro wyjeżdżają i nie było by kiedy tego ogarnąć ale już leniuc**ję - pogoda w zasadzie nadaje się tylko na leżenie w wyrze + TV bądź to samo + picie... a i mam małego owczarka niemieckiego pod opieką j**any waryjot tylko go niezchlej
addassko Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Co jest lewusy?! Wróciłem właśnie z piłeczki i qrrwa wyebany jestem jak dziwka! Tyś Miszka dziś w robocie był? no umowę miałem na dziś bo klienci jutro wyjeżdżają i nie było by kiedy tego ogarnąć ale już leniuc**ję - pogoda w zasadzie nadaje się tylko na leżenie w wyrze + TV bądź to samo + picie... a i mam małego owczarka niemieckiego pod opieką j**any waryjot tylko go niezchlej juz za pozno :)
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 nieźle wyrezana fura czyżby nowy projekt Gregora :gwizdanie: :polew:
hubtychy Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 nieźle wyrezana fura czyżby nowy projekt Gregora :gwizdanie: :polew: Co to korva jest KIA :?: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi