Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 do czwartku bylem wiec juz moge ale jeszcze niejestem w pelni zdrowia wiec niedal bym rady, pozatym postanowienie noworoczne niepije alkoholu, a jak pije to z umiarem :decayed:
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Oko masz jeszcze xboxa na sprzedaz?
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 do czwartku bylem wiec juz moge ale jeszcze niejestem w pelni zdrowia wiec niedal bym rady, pozatym postanowienie noworoczne niepije alkoholu, a jak pije to z umiarem :decayed: No wiadomo, że z umiarem jak zawsze. :decayed: Oko masz jeszcze xboxa na sprzedaz? Oko sprzedaj mu bo Kędzior ma jedno z postanowień noworocznych - dłuższe i częstrze L4 i nie będzie mu się nudzić... :naughty:
OKO Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Oko masz jeszcze xboxa na sprzedaz? oj jak to dawno było :gwizdanie: sprzedany [br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 12:44_________________________________________________bulik ma na sprzedaż PS3
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Oko masz jeszcze xboxa na sprzedaz? w media markt mają :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Oko masz jeszcze xboxa na sprzedaz? w media markt mają :gwizdanie: slyszalem Oko masz jeszcze xboxa na sprzedaz? oj jak to dawno było :gwizdanie: sprzedany [br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 12:44_________________________________________________bulik ma na sprzedaż PS3 wiem ale wolal bym xboxa 360 :> nom chyba ze za stowke mi sprzeda no to wezme do czwartku bylem wiec juz moge ale jeszcze niejestem w pelni zdrowia wiec niedal bym rady, pozatym postanowienie noworoczne niepije alkoholu, a jak pije to z umiarem :decayed: No wiadomo, że z umiarem jak zawsze. :decayed: :naughty: :naughty: Oko sprzedaj mu bo Kędzior ma jedno z postanowień noworocznych - dłuższe i częstrze L4 i nie będzie mu się nudzić... :naughty: gupis
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 prawie jak allroad ladnie brzmi :kox:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 za***ista jest (błagam Mario , zamknij ryja )
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 za***ista jest (błagam Mario , zamknij ryja ) wcale bym sie jej niebal :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 za***ista jest (błagam Mario , zamknij ryja ) wcale bym sie jej niebal :gwizdanie: no przejebane hehe tak właśnie sie zastanawiałem jakby tak samą gdzieś potkać zawał murowany
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 za***ista jest (błagam Mario , zamknij ryja ) wcale bym sie jej niebal :gwizdanie: no przejebane hehe tak właśnie sie zastanawiałem jakby tak samą gdzieś potkać zawał murowany Dobra akcja! Kędzior nie było Xboxów! wszystko sprzedane!
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 za***ista jest (błagam Mario , zamknij ryja ) wcale bym sie jej niebal :gwizdanie: no przejebane hehe tak właśnie sie zastanawiałem jakby tak samą gdzieś potkać zawał murowany Dobra akcja! Kędzior nie było Xboxów! wszystko sprzedane! dzieki za checi [br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 16:52_________________________________________________ za***ista jest (błagam Mario , zamknij ryja ) wcale bym sie jej niebal :gwizdanie: no przejebane hehe tak właśnie sie zastanawiałem jakby tak samą gdzieś potkać zawał murowany ja bym mial z 3 zawaly i jeszcze pewnie bym jej sprzedal buta na twarz :gwizdanie:
OKO Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 za***ista jest (błagam Mario , zamknij ryja ) jak z horroru
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 http://www.filmino.pl/5 To już było. P.S. Spiżdżam... :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi