OKO Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 nieźle nakręceni :kox: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 15:04_________________________________________________ to co ze slizgiem?? ja zaraz się zbieram polatać po okolicznych drogach
hubtychy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 U mnie drogi w większości czarne za ciepło jest. Dodatkowo zgarnąłem dziś 0,5 spirytu za fuchę więc siłą rzeczy nie jeżdżę już nigdzie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 nieźle nakręceni :kox: za***isty filmik przygarnął bym taką kamerke gopro http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=32371
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Śniegu fciuulll!!!! :kox: Wszędzie biało i cały czas sypie!
addassko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Śniegu fciuulll!!!! :kox: Wszędzie biało i cały czas sypie! :> :> :>
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma :naughty:Naqrrwia cały czas białym puchem!
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma :naughty:Naqrrwia cały czas białym puchem! a Tyś się zaciął czy co
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma :naughty:Naqrrwia cały czas białym puchem! a Tyś się zaciął czy co Czy co.
hubtychy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Cholera czemu piłem Teraz jest elegancko na drogach,bialutko,ślisko i mało kto jeździ
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Oko to masz fajnie bo jest u ciebie dojebane rondo i mozesz tam w kolko smigac
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma nie, nie miałem dzisiaj żadnego kaca
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma :naughty:Naqrrwia cały czas białym puchem! a Tyś się zaciął czy co Czy co. to luz [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 19:33_________________________________________________ Cholera czemu piłem Teraz jest elegancko na drogach,bialutko,ślisko i mało kto jeździ bo jesteś alkoholikiem :naughty: curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma nie, nie miałem dzisiaj żadnego kaca jaaaaasne
keżor Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma nie, nie miałem dzisiaj żadnego kaca jeeszczeee nieee
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma nie, nie miałem dzisiaj żadnego kaca jeeszczeee nieee ja potrafię powiedzieć sobie STOP
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma nie, nie miałem dzisiaj żadnego kaca jeeszczeee nieee ja potrafię powiedzieć sobie STOP ale z wykonaniem gorzej co
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 curva, byłem odśnieżyć samochód, a tu dalej sypie :gwizdanie: po co ? jedziesz gdzieś czy z nudów musiałem się troszkę przewietrzyć :gwizdanie: kac trzyma nie, nie miałem dzisiaj żadnego kaca jeeszczeee nieee ja potrafię powiedzieć sobie STOP pisała Basia po Sylwku ..............potwierdzała Twoją wersję :gwizdanie: tyle tylko ,że wyszło ,że masz mocną glowę ,a nie silną wolę bo ponoć chętni do picia popadali więc z tą silną Twoją wolą to ma tyle wspólnego co z bezawaryjnością mojego silnika :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi