Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 idę w kimę mam przejebany tydzień w tygodniu spotkanie z mario ? idę w kimę mam przejebany tydzień ile ona ma lat ta cycatka? :gwizdanie: a Ty co tak Cwaniakujesz Twoja Cię pogoniła i buraczysz
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 rocco fucks the hardest, rocco forever :decayed:
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 rocco fucks the hardest, rocco forever :decayed: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 a Ty co tak Cwaniakujesz Twoja Cię pogoniła i buraczysz nie pier*ol tylko mnie z nia zapoznaj rocco fucks the hardest, rocco forever :decayed: :notworthy: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 a Ty co tak Cwaniakujesz Twoja Cię pogoniła i buraczysz nie pier*ol tylko mnie z nia zapoznaj wstyd by mi było
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 a Ty co tak Cwaniakujesz Twoja Cię pogoniła i buraczysz nie pier*ol tylko mnie z nia zapoznaj wstyd by mi było dzieki
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: fakt i to w każdej pozycji mało co mnie już zaskoczy czytając katowickie :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: fakt i to w każdej pozycji mało co mnie już zaskoczy czytając katowickie :polew: :polew: no zebys sie nie zdziwil
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 a Ty co tak Cwaniakujesz Twoja Cię pogoniła i buraczysz nie pier*ol tylko mnie z nia zapoznaj wstyd by mi było nie dziaduj MIszka Pójdzie ze mną, zrobimy jej chińskie kajdanki i wszyscy będą zadowoleni
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 a Ty co tak Cwaniakujesz Twoja Cię pogoniła i buraczysz nie pier*ol tylko mnie z nia zapoznaj wstyd by mi było nie dziaduj MIszka Pójdzie ze mną, zrobimy jej chińskie kajdanki i wszyscy będą zadowoleni ej to moja przyszla jeszcze niedoszla wiec hamuj te teksty amigo
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: fakt i to w każdej pozycji mało co mnie już zaskoczy czytając katowickie :polew: :polew: no zebys sie nie zdziwil no skoro tak piszesz
Mario22 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dziady znów o mnie piszą... :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: fakt i to w każdej pozycji mało co mnie już zaskoczy czytając katowickie :polew: :polew: no zebys sie nie zdziwil no skoro tak piszesz tutaj jest zywiol, emocje czy ki h*j :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dziady znów o mnie piszą... :polew: no
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 http://www.gadu-gadu.pl/naukowcy-alkohol-wydluza-zycie?utm_source=gg&utm_medium=hover od jutra dzien w dzien
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 a Ty co tak Cwaniakujesz Twoja Cię pogoniła i buraczysz nie pier*ol tylko mnie z nia zapoznaj wstyd by mi było nie dziaduj MIszka Pójdzie ze mną, zrobimy jej chińskie kajdanki i wszyscy będą zadowoleni ej to moja przyszla jeszcze niedoszla wiec hamuj te teksty amigo sie zastanów lepiej czy chcesz być ciuchcią, czy wagonikiem [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 22:51_________________________________________________ http://www.gadu-gadu.pl/naukowcy-alkohol-wydluza-zycie?utm_source=gg&utm_medium=hover od jutra dzien w dzien mój lekarz tak mówi
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 a Ty co tak Cwaniakujesz Twoja Cię pogoniła i buraczysz nie pier*ol tylko mnie z nia zapoznaj wstyd by mi było nie dziaduj MIszka Pójdzie ze mną, zrobimy jej chińskie kajdanki i wszyscy będą zadowoleni ej to moja przyszla jeszcze niedoszla wiec hamuj te teksty amigo sie zastanów lepiej czy chcesz być ciuchcią, czy wagonikiem je bede wciepywal do jej piecyka
Mario22 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ejjj o jakiej wy cycatej laleczce piszecie... dawac fote z fejsa ...
Rekomendowane odpowiedzi