Grisza79 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 jak samopoczucie Griszka ? ja jeszcze nie do końca dobrze ale zdecydowanie lepiej za niedługo się zawijam na Zakopiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Miszka szału nie ma.... troche lepiej. Ale tak jeszcze z 2-3 dni okładów z pierśi i innych lekarstw by się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Miszka szału nie ma.... troche lepiej. Ale tak jeszcze z 2-3 dni okładów z pierśi i innych lekarstw by się przydało wciągnij kreskę i staniesz na nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Miszka szału nie ma.... troche lepiej. Ale tak jeszcze z 2-3 dni okładów z pierśi i innych lekarstw by się przydało wciągnij kreskę i staniesz na nogi Jakby to dosłownie tak działało, to codziennie jestem z rano po kresce :gwizdanie: No chyba że masz tak mocny staffik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Miszka szału nie ma.... troche lepiej. Ale tak jeszcze z 2-3 dni okładów z pierśi i innych lekarstw by się przydało wciągnij kreskę i staniesz na nogi jak sie Hammer dowie to wieczorem w Nałężu na grilu też będzie biegał by sie zagrzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Miszka szału nie ma.... troche lepiej. Ale tak jeszcze z 2-3 dni okładów z pierśi i innych lekarstw by się przydało wciągnij kreskę i staniesz na nogi jak sie Hammer dowie to wieczorem w Nałężu na grilu też będzie biegał by sie zagrzać Odstąpie Mu moją działke..... Mi tam wystarczy alkohol :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Miszka szału nie ma.... troche lepiej. Ale tak jeszcze z 2-3 dni okładów z pierśi i innych lekarstw by się przydało wciągnij kreskę i staniesz na nogi jak sie Hammer dowie to wieczorem w Nałężu na grilu też będzie biegał by sie zagrzać Odstąpie Mu moją działke..... Mi tam wystarczy alkohol :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No co Ty ja się napiję szczęśliwy jak Wy się pogonicie przy grilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Miszka szału nie ma.... troche lepiej. Ale tak jeszcze z 2-3 dni okładów z pierśi i innych lekarstw by się przydało wciągnij kreskę i staniesz na nogi jak sie Hammer dowie to wieczorem w Nałężu na grilu też będzie biegał by sie zagrzać Odstąpie Mu moją działke..... Mi tam wystarczy alkohol :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No co Ty ja się napiję szczęśliwy jak Wy się pogonicie przy grilu Przy takim mrozie to ja już wole pić niż biegać na bieganie jeszcze przyjdzie czas np. w BT :gwizdanie:Akjam, PiterA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 co tu wchodze to o chlaniu i dziwkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 co tu wchodze to o chlaniu i dziwkach Na forum technicznym rozmawiamy o samochodach..... a tutaj o wszystkim innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 aha hehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Do sprzedania NOKIA N8. Nówka. http://allegro.pl/nokia-n8-grafitowa-nowa-26-1-2012-bcm-od-1zl-i2092083473.html Grzesko23 co to oznacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Do sprzedania NOKIA N8. Nówka. http://allegro.pl/nokia-n8-grafitowa-nowa-26-1-2012-bcm-od-1zl-i2092083473.html Grzesko23 co to oznacza? hmmmm.... długośc mojego przyro....... :gwizdanie:Piękne czasy wtedy były.... 23 lata się miało jak się konto na allegro zakładało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi