hubtychy Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Miszka faktura już jest.Możesz podjechać. dzięki zadzwonię, jak pracujesz ? Mam na rano.Więc wieczorem możesz podjechać. pasuje...a będziesz trzeźwy ? ciężko wyczuć Jutro raczej tak bo moja mnie na Żory chce wyciągnąć
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 no to ja se zrobię psssyt - choć podkreślam po raz kolejny nie lubie piwa - tzn nie lubie pić piwa, żeby się nim najebać
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 no to ja se zrobię psssyt - choć podkreślam po raz kolejny nie lubie piwa - tzn nie lubie pić piwa, żeby się nim najebać mam tak samo no chyba ze w upalny dzien
danielom Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ciężko wyczuć Jutro raczej tak bo moja mnie na Żory chce wyciągnąć I BARDZO DOBRZE!
stanley Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Miszka, jak chcesz jeszcze FV to Pajda tankuje 4x w miesiącu
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Miszka, jak chcesz jeszcze FV to Pajda tankuje 4x w miesiącu to była wyjątkowa sytuacja ale jak co będę miał to w pamięci
OKO Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 fajny tytuł :gwizdanie: kucia piczys, kucia kucia piczys Niezła impreza, alkohol powoduje u kobiet k**ew*ski wzrok :banan1:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 siemka fajny tytuł :gwizdanie: kucia piczys, kucia kucia piczys Niezła impreza, alkohol powoduje u kobiet k**ew*ski wzrok :banan1: trzeba sie wybrac na jakas dzampreske :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 16:42_________________________________________________Nigdy nie zasypiaj po pijaku! Never sleep when you drunk ! :polew:
Rekomendowane odpowiedzi