Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Roździeńska 1 B, firma Kolporter sie tam miesci

Jeżeli wiesz gdzie jest Ikea w katowicach, to zjeżdzasz jeden zjazd przed Ikeą na Szopienice

1jpg_rxeerrh.jpg

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sysiek musisz zjechać zjazdem na Szopienice tak jak Stanley pokazał

---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:20 ----------

Roździeńska czy Roździeńskiego ? szukasz czego dokładnie ?

a Ty kurna co czytać nie potrafisz chyba jasno napisał Roździeńska

Opublikowano
Jeżeli wiesz gdzie jest Ikea w katowicach, to zjeżdzasz jeden zjazd przed Ikeą na Szopienice

1jpg_rxeerrh.jpg

No pięknie STan! Paint robi robotę. :brawo::naughty:
Opublikowano

Dzieki chlopaki za pomoc, w nocy bylo by troche ciezko pewnie trafic bez navi a na cb pewnie malo kto bedzie ;)

Opublikowano

idę w kimono:hi:

Opublikowano

jak mnie wkórwia to za***ane kórwa w dópe nowe zmodyfikowane nie wiadomo po jaki choooj forum - nie chce mi się tu siedzieć

Opublikowano

Mnie też ale powoli się to jakoś ogarnie. Zastanawia mnie tylko jedno. Przecież to chyba żaden problem jak się ktoś na tym zna - przerzucić forum na inny serwer z takim samymi opcjami, ustawieniami, możliwościami, etc.? :mysli: A tu wszystko jest inaczej. :angry:

Opublikowano

jak dzis na spocie powiedzial adas jedni sa dobrze znaja na kompie a inni pija:nabijasie:

Opublikowano

Są tacy którzy się znają na kompie I piją... :cool::naughty:

Opublikowano

*sie

Opublikowano
*sie
Że niby co? :guma::decayed:
Opublikowano
jak mnie wkórwia to za***ane kórwa w dópe nowe zmodyfikowane nie wiadomo po jaki choooj forum - nie chce mi się tu siedzieć

Napięcie jakies czy co? Po co te emocje, wszystko proste jak dupczenie tylko troche chęci.

Mnie też ale powoli się to jakoś ogarnie. Zastanawia mnie tylko jedno. Przecież to chyba żaden problem jak się ktoś na tym zna - przerzucić forum na inny serwer z takim samymi opcjami, ustawieniami, możliwościami, etc.? :mysli: A tu wszystko jest inaczej. :angry:

Tu nie była robiona zmiana serwera tylko silnika forum, czyli jak zwykle w tym temacie nowe nie obsluguje starego standardu. Stad wszystkie róznice, mało co można połączyc, jedynie posty.

Opublikowano

poprawka do tego co napisalem wczesniej:tongue4:

Opublikowano
Napięcie jakies czy co? Po co te emocje, wszystko proste jak dupczenie tylko troche chęci.

Tu nie była robiona zmiana serwera tylko silnika forum, czyli jak zwykle w tym temacie nowe nie obsluguje starego standardu. Stad wszystkie róznice, mało co można połączyc, jedynie posty.

No nie mów, że nic Cie nie wqrrwia teraz bo nie uwierze... :cool:
Opublikowano
No nie mów, że nic Cie nie wqrrwia teraz bo nie uwierze... :cool:

Wiesz co, nie widze takiego problemu tu, żeby nie korzystać. Wszystkie opcje, których używałem na starym silniku znalazłem, więc dobrze mi sie korzysta. Nawet widze pare nowych opcji, których mi tam brakowało. Dopracują to i napewno będzie dobrze, nie ma co sie spinać.

Opublikowano

Wiadomo, że jak dopracują to będzie git ale w tej chwili trudno się do tego wszystkiego przyzwyczaić...

Opublikowano

Zawsze, jak jest coś nowego trzeba sie przyzwyczaić. Jeśli zmiana była konieczna, a tak twierdzi Hugo, to chyba wie co robi, skoro teraz za licencję zapłacił a wcześniej było na darmowej. Nie zauwazyliście, że dużo szybciej wszystko sie ładuje?

Opublikowano

Ja nie mówię, że ta zmiana jest niepotrzebna bo jak Zarząd mówi, że jest taka potrzeba to jest. I jak zaznaczyłem wcześniej i wypowiedziałem się też na ogólnym - trzeba się przyzwyczaić do nowości i ogarnąć poruszanie się po forum bo jest inaczej i z tym to nie ma co dyskutować. :wink4::hi: P.S. Zauważyliśmy. :good:

Opublikowano

mi się nie podoba i ****...może ? - może

może się kiedyś przyzwyczaję...na razie jest drut

Opublikowano
mi się nie podoba i ****...może ? - może

może się kiedyś przyzwyczaję...na razie jest drut

Może, może. :naughty: