addassko Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 wiesz dobrze ze jesli bym tylko mogl to bym pojechal z wielka przyjemnoscia nie ma mnie fizycznie od rana w domu bo jedziemy na dwudniowe urodzinki w gory :wink:
stanley Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 siema... i nara jutro z samego rana na narty
addassko Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 My jedziemy zaraz w gory juz letnie wrzucilem : Buahaha:
akjam Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 My jedziemy zaraz w gory juz letnie wrzucilem No to Mnie też już to chodzi po głowie... Ale nie mam opon! P.S. Poprawiłem Ci emotkę...
addassko Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 thx a dlaczego mnie nie wskoczyla poprawnie emotka ?? jak tam naklejka ??
akjam Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 thx a dlaczego mnie nie wskoczyla poprawnie emotka ??jak tam naklejka ?? Bo źle ją wpisałeś - bo chyba nie wklejałeś? Naklejka jeszcze w schowku...
addassko Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Bo źle ją wpisałeś - bo chyba nie wklejałeś? Naklejka jeszcze w schowku... kurcze wybieram te emo z zakladki smile i jedne wskakuja a jedne nie...
akjam Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 kurcze wybieram te emo z zakladki smile i jedne wskakuja a jedne nie... Wiesz jak to jest... Jedni się znają na kmpie, inni nie...
addassko Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Wiesz jak to jest... Jedni się znają na kmpie, inni nie... no taa to juz jest zmykam powoli na moim juz letnim swapie
Miszka82 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 też bym wrzucił letnie ale chyba jeszcze poczekam trochę
akjam Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Jakbym miał gumy to bym już wrzucił ale kto wie czy Nas jeszcze nie zasypie...
Miszka82 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 zasypać nie powinno ale temperatury i opady deszczu mogą doj**ać , choć jak deszcz zmarznie to i zimówki nie pomogą http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/katowice/16dniowa
akjam Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Jak szklanka będzie to nic nie pomoże no tylko kolce...
Miszka82 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Jak szklanka będzie to nic nie pomoże no tylko kolce... n o przekonałeś mnie wymieniam dziś
Rekomendowane odpowiedzi