stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 :polew: Ty mi lepiej powiedz co mój identyfikator robił w sobotę rano u was w pokoju To TY mi powiedz, co on robił w piatek wieczorem na mojej szyji przez pomyłkę Natalia zniosła Ci "twój" identyfikator
danielom Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 :polew: Ty mi lepiej powiedz co mój identyfikator robił w sobotę rano u was w pokoju To TY mi powiedz, co on robił w piatek wieczorem na mojej szyji przez pomyłkę Natalia zniosła Ci "twój" identyfikator
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 :polew: Ty mi lepiej powiedz co mój identyfikator robił w sobotę rano u was w pokoju Chyba była jakas wymiana koszulek
danielom Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Co jak co, ale wszystko możliwe, bo z piątku pamiętam jakies 10%
danielom Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 a własnie, Stasiu, Adrenalina, macie słodka córeczke
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Co jak co, ale wszystko możliwe, bo z piątku pamiętam jakies 10% a to z tobą ściskałem się w sobotę przy grilu przed mordorem ?
danielom Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Co jak co, ale wszystko możliwe, bo z piątku pamiętam jakies 10% a to z tobą ściskałem się w sobotę przy grilu przed mordorem ? w sobote? watpie bo tam nie byłem
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Co jak co, ale wszystko możliwe, bo z piątku pamiętam jakies 10% a to z tobą ściskałem się w sobotę przy grilu przed mordorem ? ehhh se chłopaki zrobili tuli tuli i wielkie mecyje ,że identyfikatory mieli pozamieniane
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Co jak co, ale wszystko możliwe, bo z piątku pamiętam jakies 10% a to z tobą ściskałem się w sobotę przy grilu przed mordorem ? w sobote? watpie bo tam nie byłem to kto to curva był ?
Adrenalina Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 a własnie, Stasiu, Adrenalina, macie słodka córeczke Dzięki Po mamusi
danielom Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Co jak co, ale wszystko możliwe, bo z piątku pamiętam jakies 10% a to z tobą ściskałem się w sobotę przy grilu przed mordorem ? w sobote? watpie bo tam nie byłem to kto to curva był ? w pt zdaje sie że wlasnie tak mi oddales identyfikator, ale w sb to nie wiem ---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:31 ---------- Co jak co, ale wszystko możliwe, bo z piątku pamiętam jakies 10% a to z tobą ściskałem się w sobotę przy grilu przed mordorem ? ehhh se chłopaki zrobili tuli tuli i wielkie mecyje ,że identyfikatory mieli pozamieniane mowili mi, że mialem mieć ich wiecej ale oddalem wlaścicielom ---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:32 ---------- a własnie, Stasiu, Adrenalina, macie słodka córeczke Dzięki Po mamusi haha zaraz mi sie wspomina "niania" i adasskoo sluchajacy wyswietlacza :polew:
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 a własnie, Stasiu, Adrenalina, macie słodka córeczke jakby podobną chciała twoja Natalia, to moge pomóc
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 tyś to zbierał jak trofea jakieś ........................???? jak za młodu damską bieliznę ,czy jak ???????? :decayed:
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Daniel- właśnie - to był piątek :polew:
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 a własnie, Stasiu, Adrenalina, macie słodka córeczke jakby podobną chciała twoja Natalia, to moge pomóc przecie Baśka wyraźnie napisała ,że po mamusi
danielom Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 a własnie, Stasiu, Adrenalina, macie słodka córeczke jakby podobną chciała twoja Natalia, to moge pomóc Uspokój hormony poradze sobie ---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:35 ---------- tyś to zbierał jak trofea jakieś ........................????jak za młodu damską bieliznę ,czy jak ???????? :decayed: sami oddawali.... tak mi mówili
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 a własnie, Stasiu, Adrenalina, macie słodka córeczke jakby podobną chciała twoja Natalia, to moge pomóc przecie Baśka wyraźnie napisała ,że po mamusi Ona nie takie rzeczy juz mówiła
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 a własnie, Stasiu, Adrenalina, macie słodka córeczke jakby podobną chciała twoja Natalia, to moge pomóc Uspokój hormony poradze sobie ---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:35 ---------- tyś to zbierał jak trofea jakieś ........................????jak za młodu damską bieliznę ,czy jak ???????? :decayed: sami oddawali.... tak mi mówili dobra ..................czas start
Rekomendowane odpowiedzi