stanley Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 musiałem cytaty do kupy zebrać PS.rozwaliłeś mnie z tą Natalią trzeba się pośmiać.. poważny to jestem w robocie....
addassko Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 no tak popisac mozna marzenia miec mozna ale z fikcji daleko do realu ---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:30 ---------- ja tez... i za to Cie Stasiu lubie :decayed:
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 musiałem cytaty do kupy zebrać PS.rozwaliłeś mnie z tą Natalią trzeba się pośmiać.. poważny to jestem w robocie.... to tak jak ja
addassko Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
stanley Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 musiałem cytaty do kupy zebrać PS.rozwaliłeś mnie z tą Natalią trzeba się pośmiać.. poważny to jestem w robocie.... to tak jak ja ja jestem grabarzem, trudno się przy tym uśmiechać ---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:41 ---------- spadam spać bo już pier*olę głupoty
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 nareczka ja trochę posiedzę bo mam noc:facepalm: ---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:42 ---------- nie gadaj... przy każdej robocie może być wesoło :decayed:
hubtychy Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 bylem w ralau na 3 stawach i na pasazu jest nowa atrakcja http://www.youtube.com/watch?v=0lODvJGmdJg Miałem takie w domu:whistling: Po 100h zaczyna się nudzić pany tez Wam sie wyświetla czas o 2h do tyłu na forum ? Jak byś ustawił na początku dobrze to i teraz miał byś dobrze
Rekomendowane odpowiedzi