Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Akjam tak jak Ci pisałem na PW muszę zapodać węższe bo inaczej nie zejdę niże na ziemie
MrTea Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 kombinujecie może w najbliższym jakiś większy spot Śląski?
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A kiedy mógłbyś je ściągnąć? Jak jesteś zdecydowany to na dniach je ściągnę.
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 kombinujecie może w najbliższym jakiś większy spot Śląski?Co tydzień robimy. A kiedy mógłbyś je ściągnąć? Jak jesteś zdecydowany to na dniach je ściągnę. No dam Ci znać w tym tygodniu.
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Po spociku. Ja już też dotarłem. Dzięki stanley Nowy mod pod maską co tam .....pochwal się E tam, nie ma czym się chwalić. R8 chodzi mi po głowie to se moda zrobiłem
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 kombinujecie może w najbliższym jakiś większy spot Śląski?Co tydzień robimy. A kiedy mógłbyś je ściągnąć? Jak jesteś zdecydowany to na dniach je ściągnę. No dam Ci znać w tym tygodniu.
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Po spociku. Ja już też dotarłem. Dzięki stanley Nowy mod pod maską co tam .....pochwal się E tam, nie ma czym się chwalić. R8 chodzi mi po głowie to se moda zrobiłem Zawsze bliżej marzeń.
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 gril Korek wlewu oleju ło curva ,a co on ma takowego w sobie
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 :polew: Już jest prawie jak R8 :polew::polew: ---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:03 ---------- 2 qnie więcej
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Stasiu orientujesz się po ile macie płyn do chłodnicy ten g12 czy jakoś tak? nie pamiętam, a ile go potrzebujesz? może inaczej, ile potrzebujesz w sumie płynu mieć na gotowo ?
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 2 qnie więcej ło żesz to jeszcze jaki magnetyzer i dynosoft ma na noc ---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:12 ---------- Stasiu orientujesz się po ile macie płyn do chłodnicy ten g12 czy jakoś tak? nie pamiętam, a ile go potrzebujesz? może inaczej, ile potrzebujesz w sumie płynu mieć na gotowo ? no jakieś 15 L to na nasze 2 układy powinno styknąć
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Stasiu orientujesz się po ile macie płyn do chłodnicy ten g12 czy jakoś tak? nie pamiętam, a ile go potrzebujesz? może inaczej, ile potrzebujesz w sumie płynu mieć na gotowo ? Potrzebuje tylko na dolewkę bo mam poniżej minumum więc pewnie gdzieś ok 500ml wejdzie
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 i jeszcze by Wam na dolewki zostało ---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:15 ---------- Stasiu orientujesz się po ile macie płyn do chłodnicy ten g12 czy jakoś tak? nie pamiętam, a ile go potrzebujesz? może inaczej, ile potrzebujesz w sumie płynu mieć na gotowo ? Potrzebuje tylko na dolewkę bo mam poniżej minumum więc pewnie gdzieś ok 500ml wejdzie ok
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 i jeszcze by Wam na dolewki zostało ---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:20 ---------- tak z ciekawości ....ile do układu wchodzi tego płynu .....6-8 L ?
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 i jeszcze by Wam na dolewki zostało ---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:20 ---------- tak z ciekawości ....ile do układu wchodzi tego płynu .....6-8 L ? U mnie do AFN'a weszło jakieś 4l
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 i jeszcze by Wam na dolewki zostało ---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:20 ---------- tak z ciekawości ....ile do układu wchodzi tego płynu .....6-8 L ? szczerze - nie mam pojecia. Do silników R4 może z 4-5l, do V6 może ciut więcj
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 4L tylko tak na fool układ ?nagrzewnica, itd wypełniona? ---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:38 ---------- myślałem ,że tego dużo więcej wchodzi
Rekomendowane odpowiedzi