stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 dzieci staruszek staruszek, ale jeszcze może
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tak NFS ... Stasiu ... są takie dzieci w Twoim wieku co graja od bajtla i trzepią taką kase za granie że w życiu tego nigdzie nie zarobisz ... a my cóż spędzamy miło czas ... na ściganiu sie ... ---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:51 ---------- ---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:52 ----------
Kędzior Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 dzieci staruszek staruszek, ale jeszcze może moze moze ale w to juz nie wnikam, i juz wiem co odpiszesz - tak wiem moja nienarzeka Mario ja poki co wciagniety jestem w GT5 ale staram sie umiarkowanie grac co by mi oczu niepopalilo hehe nfs poki co za drogi na moja kieszen hehe
addassko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 siemano teee :hi: przed chwilka dostalismy zaproszenie na prymicje do Myszkowa do znajomego
hubtychy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 siemano teee :hi:przed chwilka dostalismy zaproszenie na prymicje do Myszkowa do znajomego No to impreza że hej
addassko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 siemano teee :hi:przed chwilka dostalismy zaproszenie na prymicje do Myszkowa do znajomego No to impreza że hej moze byc ciekawie
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Akjam .... mała prośba... pochytaj mi cene dolara jaka teraz jest na lotnisku... wiem że tam były dobre ceny a potrzebuje dolców za 2 tysie pln ... więc może by mi się kaliło tam kupić... Info zapodaj na PW ...
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mario będziesz w przyszłym tygodniu leciał do Bielska na spota albo jutro do Żor to podjedź do Pawłowic na Uniwar(stacja) tam zawsze mieli bardzo dobre kursy walut
danielom Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Byle nie były tak atrakcyjne jak ceny paliw
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 cen zupy nie znam ale euro nieraz tam brałem
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mario będziesz w przyszłym tygodniu leciał do Bielska na spota albo jutro do Żor to podjedź do Pawłowic na Uniwar(stacja) tam zawsze mieli bardzo dobre kursy walut W tym tygodniu odpadam bo pracuje na nocki więc bede tylko w Gliwicach ale aż tak mi się nie pali więc na spokojnie sprawdze ... Dzięki za podpowiedź ... a może ktoś ma dolce i chce się pozbyć ...
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 gdzieś miałem telefon do tego kantoru ale przepiłem chyba
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 gdzieś miałem telefon do tego kantoru ale przepiłem chyba Google już mi to pochytało http://www.uniwar.pl/kontakt
Rekomendowane odpowiedzi