Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to jest nieuczciwe a nie... życie było się (nie) uczyć jak bym się uczył wcześniej to bym już skończył studia i miał spokój hehe
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to jest nieuczciwe a nie... życie było się (nie) uczyć jak bym się uczył wcześniej to bym już skończył studia i miał spokój hehe dzieki Kędzior ja właśnie siedze nad swoja praca Mgr kur.... mać rzeczoznawca do mnie nie dzwonił, chyba bede musiał z nim inaczej pogadac jak przyjedzie [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 18:27_________________________________________________wypilem kawe i czuje sie jescze gorzej [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 18:28_________________________________________________wlasnie wyprzedzialem w statystykach Maxa [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 18:29_________________________________________________do Somesa za daleko :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja kawy niepijam wogóle :> kawa to zło hehe
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja tam unikam wyskacza juz malo co mi zostalo
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja tam unikam wyskacza juz malo co mi zostalo ja mam tylko jedno piwko ale dziś już tak długo nie siedze, plany na dziś mialem duze, a nic z tego nie wyszło
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja tez tak dzisiaj niesiedze, trza wkoncu zasnac jak normalny czlowiek hehe
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja tez tak dzisiaj niesiedze, trza wkoncu zasnac jak normalny czlowiek hehe chyba zaraz wolnę to piwko to może mi sie poprawi to samopoczucie jak tam tłumik ?[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:14_________________________________________________Prezes, widzę Cię
keżor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 jest tu jakiś prezezes? kaj Ty go widzisz ? ja właśnei ze ściany wróciłem fajny sporcik polecam
Olaf Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 bry panownowie czemu je tak zimno na dworze ?
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 jest tu jakiś prezezes? kaj Ty go widzisz ? ja właśnei ze ściany wróciłem fajny sporcik polecam ja tam wolę coś bardziej przyziemnego :gwizdanie: jak Ci zostały jeszcze naklejki to ja biorę jeszcze dwie
keżor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 no zostało jeszcze kilka z tego co pamiętam . bry panownowie czemu je tak zimno na dworze ? -9 to nie jest dużo w weekend ma być ponad -20
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 jest tu jakiś prezezes? kaj Ty go widzisz ? ja właśnei ze ściany wróciłem fajny sporcik polecam siema Prezes widzę że cię wzieło na spinaczkę Stanley co ty mieszkanie będziesz tymi naklejkami wyklejał hehehehe nom dogaduję się z Didila co do wydechu i przy okazji dolotu[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:23_________________________________________________-20 ???? no to przecież ja zamarznę :no:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 jest tu jakiś prezezes? kaj Ty go widzisz ? ja właśnei ze ściany wróciłem fajny sporcik polecam siema Prezes widzę że cię wzieło na spinaczkę Stanley co ty mieszkanie będziesz tymi naklejkami wyklejał hehehehe nom dogaduję się z Didila co do wydechu i przy okazji dolotu[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:23_________________________________________________-20 ???? no to przecież ja zamarznę :no: kumpel jeszcze chciał
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 jest tu jakiś prezezes? kaj Ty go widzisz ? ja właśnei ze ściany wróciłem fajny sporcik polecam siema Prezes widzę że cię wzieło na spinaczkę Stanley co ty mieszkanie będziesz tymi naklejkami wyklejał hehehehe nom dogaduję się z Didila co do wydechu i przy okazji dolotu[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:23_________________________________________________-20 ???? no to przecież ja zamarznę :no: kumpel jeszcze chciał nieściemniaj hehehe pewnie chcesz sobie przykleić na wszystkie szyby po 2 sztuki ahhha[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:31_________________________________________________i Prezes już uciekł
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 coś cienko dziś ze spamem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:35_________________________________________________max to się chyba utopił na tym basenie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Max to raczej jeździ i szuka gdzie jest jakiś otwarty bo wszedzie przed nim zamykają gdzie go znaja muhehehe :polew: pozatym boja sie nieutopi :polew: jak to mówiła moja kobieta do mnie "załóz czerwony czepek i możesz śmiało robić za boje" hehehehe myślę że z Maxem jest podobnie hehehe :polew:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Max to raczej jeździ i szuka gdzie jest jakiś otwarty bo wszedzie przed nim zamykają gdzie go znaja muhehehe :polew: pozatym boja sie nieutopi :polew: jak to mówiła moja kobieta do mnie "załóz czerwony czepek i możesz śmiało robić za boje" hehehehe myślę że z Maxem jest podobnie hehehe :polew: hehe :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 hehe nom chciało się mieć kaloryfer a wyszedł bojler hehehe
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 hehe nom chciało się mieć kaloryfer a wyszedł bojler hehehe
Rekomendowane odpowiedzi