Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Siemano po dłuższej przerwie :hi: :hi: Gdzieś ty był jak Cię nie było ?? ćpieł Miszka ty mnie znasz jak mało kto Siedzę już trzy tygodnie we wrocku i zwiedzam imprezownie w rynku . klub 54 jest wporzo i jeszcze na Wita Stwosza jest kilka
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 o Wrocka kiedyś często jeździłem, a że byłem wtedy jeszcze młody/przystojny i bogaty to się chodziło to tu to tam - teraz kapcie i w doma przed TV
Grisza79 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? o Wrocka kiedyś często jeździłem, a że byłem wtedy jeszcze młody/przystojny i bogaty to się chodziło to tu to tam - teraz kapcie i w doma przed TV Tak to jest jak się kobiety człowiek dorobi....
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? o Wrocka kiedyś często jeździłem, a że byłem wtedy jeszcze młody/przystojny i bogaty to się chodziło to tu to tam - teraz kapcie i w doma przed TV Tak to jest jak się kobiety człowiek dorobi.... to wszystko wina kobiet
OKO Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Siemano po dłuższej przerwie :hi: :hi: Gdzieś ty był jak Cię nie było ?? ćpieł Miszka ty mnie znasz jak mało kto Siedzę już trzy tygodnie we wrocku i zwiedzam imprezownie w rynku . klub 54 jest wporzo i jeszcze na Wita Stwosza jest kilka jest tu kilka miłych imprezowni jak na razie miejscowi pokazali mi: 9tą bramę, Antidotum i Alibi :banan: i kilka lokali z beer w nazwie .
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? o Wrocka kiedyś często jeździłem, a że byłem wtedy jeszcze młody/przystojny i bogaty to się chodziło to tu to tam - teraz kapcie i w doma przed TV Tak to jest jak się kobiety człowiek dorobi.... to wszystko wina kobiet miałem już wtedy babę ale częste wyjazdy służbowe
OKO Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? co chcesz żebym zniszczył sobie reputację zatwardziałego singla
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? co chcesz żebym zniszczył sobie reputację zatwardziałego singla a dałeś się jakiejś wpisać do "złotych myśli"
OKO Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? o Wrocka kiedyś często jeździłem, a że byłem wtedy jeszcze młody/przystojny i bogaty to się chodziło to tu to tam - teraz kapcie i w doma przed TV Tak to jest jak się kobiety człowiek dorobi.... to wszystko wina kobiet miałem już wtedy babę ale częste wyjazdy służbowe Praca rozwija horyzonty. Rozumiem że twojej nie ma w domu i dlatego sie do tego przyznajesz ---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:18 ---------- OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? co chcesz żebym zniszczył sobie reputację zatwardziałego singla a dałeś się jakiejś wpisać do "złotych myśli" miałem wypisany długopis ale nawet udało się przekonać że jak possa to zaciągnie tusz i będzie wpis
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? o Wrocka kiedyś często jeździłem, a że byłem wtedy jeszcze młody/przystojny i bogaty to się chodziło to tu to tam - teraz kapcie i w doma przed TV Tak to jest jak się kobiety człowiek dorobi.... to wszystko wina kobiet miałem już wtedy babę ale częste wyjazdy służbowe Praca rozwija horyzonty. Rozumiem że twojej nie ma w domu i dlatego sie do tego przyznajesz Miszka nie udostępnił jej hasła do neta
Grisza79 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? co chcesz żebym zniszczył sobie reputację zatwardziałego singla No to widze, że jest nas dwóch
OKO Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? o Wrocka kiedyś często jeździłem, a że byłem wtedy jeszcze młody/przystojny i bogaty to się chodziło to tu to tam - teraz kapcie i w doma przed TV Tak to jest jak się kobiety człowiek dorobi.... to wszystko wina kobiet miałem już wtedy babę ale częste wyjazdy służbowe Praca rozwija horyzonty. Rozumiem że twojej nie ma w domu i dlatego sie do tego przyznajesz Miszka nie udostępnił jej hasła do neta przywiązał do łóżka i zawiązał oczy żeby nie patrzyła Ula wiesz że Cie lubię :polew: ---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ---------- OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? co chcesz żebym zniszczył sobie reputację zatwardziałego singla No to widze, że jest nas dwóch takich jak nas dwoje nie ma nawet troje
Grisza79 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 OKO a wyrwałeś przynajmniej jakiąś laseczke... ? o Wrocka kiedyś często jeździłem, a że byłem wtedy jeszcze młody/przystojny i bogaty to się chodziło to tu to tam - teraz kapcie i w doma przed TV Tak to jest jak się kobiety człowiek dorobi.... to wszystko wina kobiet miałem już wtedy babę ale częste wyjazdy służbowe Miałeś, ale wtedy na nią tyle nie wydawałeś...
A4 Mario Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No to pssyyttt z wieczora po spociku ... Akjam ... :facepalm:
Grisza79 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 tja to narka No to pssyyttt z wieczora po spociku ... Akjam ... :facepalm: A co nie dojechał ???
A4 Mario Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 tja to narka No to pssyyttt z wieczora po spociku ... Akjam ... :facepalm: A co nie dojechał ??? NIE ... a miałem już upalać Batmana ... :whistling::whistling:
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Słabo słabo, tylko jedna B7 dojechała ---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:55 ---------- i to nawet nie z Kato
Rekomendowane odpowiedzi