stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Max ma dobry system pożyczasz od niego 1tys zł a oddajesz 800zl hehehe podobno nieźle na tym wychodzi :gwizdanie: las jest wporzooo hehehehe fajny system
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 hehe :polew: ja Wam dam "towarzysze" moja żona też pije i to więcej ode mnie hehe :polew: ja Wam dam "towarzysze" moja żona też pije i to więcej ode mnie jak więcej od Ciebie to jeszcze lepiej, będzie dobry "zawodnik" a Tobie Stanley wrzuci się coś na przeczyszczenie i problem z głowy
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 hehe :polew: ja Wam dam "towarzysze" moja żona też pije i to więcej ode mnie Czyli ma pozycje dominującą
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 hehe :polew: ja Wam dam "towarzysze" moja żona też pije i to więcej ode mnie Czyli ma pozycje dominującą czasami ide brać szybki prysznic, szybki bo -> bo żona siada na chwile do kompa nic mi tu nie bluźnić,
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Max ma dobry system pożyczasz od niego 1tys zł a oddajesz 800zl hehehe podobno nieźle na tym wychodzi :gwizdanie: las jest wporzooo hehehehe Taką pożyczkę biorę z miejsca
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ta wydało się Stan teraz już wiemy kto u ciebie w mieszkaniu pociąga za sznurki hehe[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 21:14_________________________________________________ok niebędziemy bluźnić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Kędzior, przecież wczoraj widziałeś, jak prosił od razu wiedziałem co jest grane :>[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 21:17_________________________________________________jak ta z zdjęcia zmyła by makijaż to byś się mógł wystraszyć
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Kędzior ile wypiłeś bo widzę że zaczynasz
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Kędzior ile wypiłeś bo widzę że zaczynasz bardzo śmieszne... :polew: co by było ciekawiej dzisiaj jeszcze nic niepiłem hehe nom akcja z naklejkami była ostra muhehehehe "daj mi daj bo mi wykupią" muehehehehhe :polew: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 21:22_________________________________________________ jak ta z zdjęcia zmyła by makijaż to byś się mógł wystraszyć niemuszę patrzeć na jej twarz :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 niemuszę patrzeć na jej twarz :polew: :polew: :banan1 Czyli jak motyw w strasznym filmie
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 hehe :polew: ja Wam dam "towarzysze" moja żona też pije i to więcej ode mnie no to lepiej dla nas bedzie latwiejsza :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 niemuszę patrzeć na jej twarz :polew: :polew: :banan1 Czyli jak motyw w strasznym filmie muhehehe nom a jak albo poprostu żeby się nieobracała hehehe
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 muhehehe nom a jak kox albo poprostu żeby się nieobracała hehehe To się nazywa chyba desperacja :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 z taką laską to ja niewiem czy by to była desperacja hehehe
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 z taką laską to ja niewiem czy by to była desperacja hehehe No a jak inaczej to nazwać jeśli chcesz lasce zakładać torbę na głowę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to Ty z Puckiem chciałeś hehe pozatym mowa jest o tej którą pokazałem na fotce hehehehe
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to Ty z Puckiem chciałeś hehe pozatym mowa jest o tej którą pokazałem na fotce hehehehe Też nie jest jakoś zniewalająca. Wolę blondynki
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to Ty z Puckiem chciałeś hehe pozatym mowa jest o tej którą pokazałem na fotce hehehehe Też nie jest jakoś zniewalająca. Wolę blondynki a ja różne musi mi wpaść w oko, żeby nie było :gwizdanie: a i po takich którym musiał bym zakładać reklamówki na głowę to nie patrzę
Rekomendowane odpowiedzi