Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 siemacie jak masa miSzCzu nigdy lepiej niebylo hehe a u ciebie? nabrales wkoncu brzucha? hehe
PiterA4 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 z ranca ,spadam na jednoslad poki nie dupi zabami:decayed:
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 siemacie jak masa miSzCzu nigdy lepiej niebylo hehe a u ciebie? nabrales wkoncu brzucha? hehe ja heba Ty ja mam pauzę
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 20 dzień A6W za mną... to żeś się zaparł i co są rezultaty ???
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie spodziewałem się, że będą aż takie! Schudłem 7kg ale oczywiście inaczej się trochę odżywiam do tego. Przed tym jak zacząłem A6W napier... przez 3 tygodnie po 600 brzuchów dziennie! Poza tym, że schudłem to FAT z brzucha się gdzieś zgubił i powoli zaczyna się coś tam pokazywać... Może 6cio pak będzie...
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie spodziewałem się, że będą aż takie! Schudłem 7kg ale oczywiście inaczej się trochę odżywiam do tego. Przed tym jak zacząłem A6W napier... przez 3 tygodnie po 600 brzuchów dziennie! kędzior zaraz napisze żebyś mu foty wkleił gratki wytrwałości
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeszcze qr** 22 dni! Fciuullll..... Fotki - pokazywałem ostatnio na spocie rezultaty.
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeszcze qr** 22 dni! Fciuullll..... Fotki - pokazywałem ostatnio na spocie rezultaty. a planowałeś zrzucić jakaś wagę ? ,czy tyle ile zejdzie przy A6W
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie spodziewałem się, że będą aż takie! Schudłem 7kg ale oczywiście inaczej się trochę odżywiam do tego. Przed tym jak zacząłem A6W napier... przez 3 tygodnie po 600 brzuchów dziennie! Poza tym, że schudłem to FAT z brzucha się gdzieś zgubił i powoli zaczyna się coś tam pokazywać... Może 6cio pak będzie... pokaz fotki :polew: ja od maja lece z koksem hehehe a przynajmniej taki mam zamiar bo od listopada sie tak zabieram ale teraz to juz pewniak
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeszcze qr** 22 dni! Fciuullll..... Fotki - pokazywałem ostatnio na spocie rezultaty. a planowałeś zrzucić jakaś wagę ? ,czy tyle ile zejdzie przy A6W Jeszcze 2-3 kg... Do piłki nożnej dwa razy w tygodniu teraz doszedł jeszcze basen i rowerek więc efekty są i będą jeszcze większe! Planuje jeszcze ok. 2-3kg zrzucić i później utrzymać to wszystko... Delikatna siłka wchodzi w grę ale bez żadnych dopalaczy. Nie spodziewałem się, że będą aż takie! Schudłem 7kg ale oczywiście inaczej się trochę odżywiam do tego. Przed tym jak zacząłem A6W napier... przez 3 tygodnie po 600 brzuchów dziennie! Poza tym, że schudłem to FAT z brzucha się gdzieś zgubił i powoli zaczyna się coś tam pokazywać... Może 6cio pak będzie... pokaz fotki :polew: ja od maja lece z koksem hehehe a przynajmniej taki mam zamiar bo od listopada sie tak zabieram ale teraz to juz pewniak Ja też się zabierałem aż wreszcie dałem radę. P.S. Fotki poszły na PW. :polew:
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Akjam nom foty spoko Mario przestan mnie prosic i pisac na PW, nieprzesle ci fotek Akjama
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Co tam słychować wogóle? Ja dziś do robo na noc.
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ja odpoczynek i jutro pogon za garniakiem bo za tydzien na wesele, a moj garnitur jest na mnie zaaaaaaaa za maly musialem shudnac ostatnimi czasy
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja też na wesele za tydzień... Dawno nie byłem na takiej biesiadzie!
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja też na wesele za tydzień... Dawno nie byłem na takiej biesiadzie! to moze na to samo jedziemy
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja nawet nie wiem gdzie idę! Gdzieś w stronę Częstochowy.
Rekomendowane odpowiedzi