Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi::hi:

---------- Post dopisany at 08:28 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ----------

PRZYPOMINAM O WPŁATACH NA ZATOR

Na wpłaty zostało Wam 7 dni

Wszyscy, którzy nie dokonają w tym terminie wpłaty, znikają z listy jadących i mam gdzieś wszelkie tłumaczenia - szukają noclegu na własną rękę.

Ps. Najbardzie zaskoczyli mnie wszyscy, którzy wiedzą lub planują nie jechać, są na liście i nawet się nie potrafią odezwać i poprosić o wykreślenie tylko maja to głęboko w d*pie - no ale trudno - to świadczy o człowieku, my (jadący) sobie poradzimy a na przyszłość zapamiętamy zachowania co niektórych

pozdrawiam :hi:

http://a4-klub.pl/showthread.php?t=211368

ale żeś pojechał nie wie czy mam się śmiać czy płakać.:eusathink:

Skoro wiesz że ktoś ma nie jechać to nie udawaj zaskoczonego tylko wykreśl go z listy!

Wiem że jesteś moderatorem i czujesz się jak młody bóg, GROZISZ MI?:polew:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:28 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ----------

Wszyscy, którzy nie dokonają w tym terminie wpłaty, znikają z listy jadących i mam gdzieś wszelkie tłumaczenia - szukają noclegu na własną rękę.

Ps. Najbardzie zaskoczyli mnie wszyscy, którzy wiedzą lub planują nie jechać, są na liście i nawet się nie potrafią odezwać i poprosić o wykreślenie tylko maja to głęboko w d*pie - no ale trudno - to świadczy o człowieku, my (jadący) sobie poradzimy a na przyszłość zapamiętamy zachowania co niektórych

Skoro wiesz że ktoś ma nie jechać to nie udawaj zaskoczonego tylko wykreśl go z listy!

:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
Opublikowano

Jeżeli ktoś mi nie mówi lub pisze osobiście że nie jedzie tylko wiem to przez osoby trzecie czy nawet czwarte to trudno żebym takiego 100% wywalał z listy - bo niby na podstawie czego ?

Po drugie ja mam nic nie robić tylko na forum siedzieć, wysłuchiwać plotek że ktoś może zrezygnował a może nie zrezygnował ? - nie śmiesz mnie.

Tak jestem moderatorem na śląskich zlotach, czuje się jak Bóg. Nic po za forum nie widzę, jest całym moich życiem i wszystko co z nim związane jest dla mnie najważniejsze - gdyby nie forum i zloty śląskie to pewnie bym się zanudził na śmierć i pewnie od razu sprzedał bym A4

Ps. Gdyby nie to że pisałeś to po trawie - pomyślał bym że jesteś jakiś ograniczony i znalazłeś sobie jelenia, który coś za kogoś i dla kogoś załatwia, marnuje czas, wydaje na telefony w imieniu osób, które deklarują chęć uczestnictwa a w chwili rezygnacji nie raczą nawet poinformować

---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ----------

Ps. wiedzieć że ktoś nie jedzie a przypuszczać że ktoś nie jedzie to dwie inne sprawy

Opublikowano

siemacie

noi weekendzik wkoncu wolne :decayed:

Opublikowano

:hi: po kilku dniach nieobecności.

PS. Wrocław piękne miasto :kox:

Opublikowano

wóda do ryja? :polew:

Opublikowano

wóda do ryja? :polew:

ani grama wódy :whistling:

Opublikowano

niewierze zes tam niepil :grin:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

siema kapelusznicy

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi: piękne mamy dziury w tym kraju :) 2x koła na jednej dziurze rozwaliłem, jak by ktoś miał to szukam 2x 17" w dobrym stanie :) albo sprzedam fele zawias i hamulce... zestarzałem się i trochę doskwiera mi pseudo lans na 17...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.