Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siemka przebrnąłem przez te wypociny troche pojechali z tymi stronami i po mnie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: ja mam kaloryfer w zabudowie a nie bojler jak go nazwałeś ty jak będziesz wpieprzał te chisburgry w Macu to zawias strzeli Tłumik już poszedł z tym bojlerem to chodziło o mnie, czytaj dokładnie Max :polew: :polew: pijany byłem :polew:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pany, może Ci co jadą na SG w piątek zadeklarowali by się w odpowiednim temacie i u odpowiedniego Prezesa :> ja raczej auto będe mieć na seriwsie, a moj kierowca nie da rady wiec raczej mnie nie bedzie
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pany, może Ci co jadą na SG w piątek zadeklarowali by się w odpowiednim temacie i u odpowiedniego Prezesa :> ja raczej auto będe mieć na seriwsie, a moj kierowca nie da rady wiec raczej mnie nie bedzie napisz wprost, boję się przyjechać do Gliwic
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pany, może Ci co jadą na SG w piątek zadeklarowali by się w odpowiednim temacie i u odpowiedniego Prezesa :> ja raczej auto będe mieć na seriwsie, a moj kierowca nie da rady wiec raczej mnie nie bedzie wiedzialem ze ta delegacja jest spalona na samym poczatku
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pucek prawda jest taka że niechcemy was zawstydzać
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 tututut robie kolejnego drina kędzior to już drugi dzień jak sobie barmanisz nie żebym ci wyliczał ale czy ty masz jakąs meline skąd ty tyle wódy bierzesz codziennie do żabki po 1L. latasz weź no powiedz bo nie wiem :polew:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pany, może Ci co jadą na SG w piątek zadeklarowali by się w odpowiednim temacie i u odpowiedniego Prezesa :> ja raczej auto będe mieć na seriwsie, a moj kierowca nie da rady wiec raczej mnie nie bedzie wiedzialem ze ta delegacja jest spalona na samym poczatku moge przyjechać Toyotą no problem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:37_________________________________________________ tututut robie kolejnego drina kędzior to już drugi dzień jak sobie barmanisz nie żebym ci wyliczał ale czy ty masz jakąs meline skąd ty tyle wódy bierzesz codziennie do żabki po 1L. latasz weź no powiedz bo nie wiem :polew: KędziSAN to koneser, smakosz.... jak ja
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 tututut robie kolejnego drina kędzior to już drugi dzień jak sobie barmanisz nie żebym ci wyliczał ale czy ty masz jakąs meline skąd ty tyle wódy bierzesz codziennie do żabki po 1L. latasz weź no powiedz bo nie wiem :polew: no teraz się czuje urażony i me serce krwawi... :polew: :polew: Pany, może Ci co jadą na SG w piątek zadeklarowali by się w odpowiednim temacie i u odpowiedniego Prezesa :> ja raczej auto będe mieć na seriwsie, a moj kierowca nie da rady wiec raczej mnie nie bedzie wiedzialem ze ta delegacja jest spalona na samym poczatku moge przyjechać Toyotą no problem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:37_________________________________________________ tututut robie kolejnego drina kędzior to już drugi dzień jak sobie barmanisz nie żebym ci wyliczał ale czy ty masz jakąs meline skąd ty tyle wódy bierzesz codziennie do żabki po 1L. latasz weź no powiedz bo nie wiem :polew: KędziSAN to koneser, smakosz.... jak ja i to jest kolega :good: :drunk:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 koneser: wytrawny znawca rzeczy pięknych, wytwornych, smacznych
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pany, może Ci co jadą na SG w piątek zadeklarowali by się w odpowiednim temacie i u odpowiedniego Prezesa :> ja raczej auto będe mieć na seriwsie, a moj kierowca nie da rady wiec raczej mnie nie bedzie wiedzialem ze ta delegacja jest spalona na samym poczatku moge przyjechać Toyotą no problem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:37_________________________________________________ tututut robie kolejnego drina kędzior to już drugi dzień jak sobie barmanisz nie żebym ci wyliczał ale czy ty masz jakąs meline skąd ty tyle wódy bierzesz codziennie do żabki po 1L. latasz weź no powiedz bo nie wiem :polew: KędziSAN to koneser, smakosz.... jak ja taaaaaaaaaaa za niedługo klub zmienicie na AA jak tak dalej będziecie smakoszyć :polew: :polew:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pany, może Ci co jadą na SG w piątek zadeklarowali by się w odpowiednim temacie i u odpowiedniego Prezesa :> ja raczej auto będe mieć na seriwsie, a moj kierowca nie da rady wiec raczej mnie nie bedzie wiedzialem ze ta delegacja jest spalona na samym poczatku moge przyjechać Toyotą no problem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:37_________________________________________________ tututut robie kolejnego drina kędzior to już drugi dzień jak sobie barmanisz nie żebym ci wyliczał ale czy ty masz jakąs meline skąd ty tyle wódy bierzesz codziennie do żabki po 1L. latasz weź no powiedz bo nie wiem :polew: KędziSAN to koneser, smakosz.... jak ja no i to nie jest problem przeciez to nie o fure chodzi[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:41_________________________________________________stanley jak ci to pomoze to ja pozycza alfa od barata
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobra, to przyjade z żoną hehe spoko ty sie zajmiesz chlopakami a ja zona
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobra, to przyjade z żoną hehe spoko ty sie zajmiesz chlopakami a ja zona :bicz3: :bicz3: pieronie[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:46_________________________________________________a to pisałeś o swojej żonie?
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobra, to przyjade z żoną hehe spoko ty sie zajmiesz chlopakami a ja zona ale Diman mówi że sie zajmie SWOJA żoną muhehehehehe źle go zrozumiałeś hehehe
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobra, to przyjade z żoną hehe no niewiem stanley czy to dobry pomysł :mysli: no chyba że chcesz się żony pozbyć
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 cholera a mi zostało alko na tylko jeszcze jednego drina ;(
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 cholera a mi zostało alko na tylko jeszcze jednego drina ;(
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobra, to przyjade z żoną hehe spoko ty sie zajmiesz chlopakami a ja zona :bicz3: :bicz3: pieronie[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:46_________________________________________________a to pisałeś o swojej żonie? no wsumie tak obie blondynki wiec kto sie pokapuje
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobra, to przyjade z żoną hehe spoko ty sie zajmiesz chlopakami a ja zona :bicz3: :bicz3: pieronie[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:46_________________________________________________a to pisałeś o swojej żonie? no wsumie tak obie blondynki wiec kto sie pokapuje Diman, a Ty idziesz ze swoją ? bo nie widze twojej na liście :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi