keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Wszystkim ta woda święcona Cie zabije Pucek do Kędzior pewnie idzie cały zestęp księży :gwizdanie: egzorcyzmy kędziory rose będą :polew:
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Wszystkim ta woda święcona Cie zabije Pucek do Kędzior pewnie idzie cały zestęp księży :gwizdanie: egzorcyzmy kędziory rose będą :polew: buheheehhe spadłem z krzesełka muhehehehe
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Wszystkim ta woda święcona Cie zabije Pucek do Kędzior pewnie idzie cały zestęp księży :gwizdanie: egzorcyzmy kędziory rose będą :polew: :polew:
keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Dopiero :gwizdanie: nom niestety hehhe a wogóle jak tam wrażenia na glebie Rafał jeździ sie tak jak oczekiwałeś czy lipa, jesteś zadowolony? ja dziś ebłem w grude lodu podwoziem , aż mnie zabolało chyba podkręce go troche na zime jednak :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Keżor ty niebądz taki dowcipny tylko wejdz na gg i mi odpisz na wcześniejsze pytanie
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 chyba się zaraz gdzieś pójdę przejść czy coś hehehe nom zeszyt już gotowy elegancko przepisany i pięknie pokolorowany święconej niepiję więc mnie niezabije bardziej mi chodziło o wodę z kropidła nie musisz pić, wystarczy że Cie zmoczy :>
keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Keżor ty niebądz taki dowcipny tylko wejdz na gg i mi odpisz na wcześniejsze pytanie a pisałeś coś ?
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 chyba się zaraz gdzieś pójdę przejść czy coś hehehe nom zeszyt już gotowy elegancko przepisany i pięknie pokolorowany święconej niepiję więc mnie niezabije bardziej mi chodziło o wodę z kropidła nie musisz pić, wystarczy że Cie zmoczy :> jak na język niespadnie to niezabije chyba
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 jechałem dziś z Maxem i słuchaliśmy sobie płyt CD hehe
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 jechałem dziś z Maxem i słuchaliśmy sobie płyt CD hehe na basen? hehehe[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:11_________________________________________________ Keżor ty niebądz taki dowcipny tylko wejdz na gg i mi odpisz na wcześniejsze pytanie a pisałeś coś ? hehe yhy napisałem jeszcze raz
Seski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 jak tam spoty zimą jest pare osób? można przyjechać się zapoznać? aha PS. mam do sprzedania radio Chorus jednak ze względu na dzwine ograniczenia w dziale sprzedaży nie mogę zamieścić ogłoszenia. poniżej link do aukcji... http://www.allegro.pl/item893844506_audi_chorus_22cm_99r_stan_idealny_sosnowiec.html
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 nie hehe mieliśmy sprawy na mieście [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:22_________________________________________________ jak tam spoty zimą jest pare osób? można przyjechać się zapoznać? jasne
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 jak tam spoty zimą jest pare osób? można przyjechać się zapoznać? jest więcej niż pare osób :>
Seski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 o to miło to chyba się skuszę i w ten wtorek podjadę może się spóźnie ale no cóż chyba nie uciekniecie za szybko
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 ostatnio siedzieliśmy prawie do 24 :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Kędzor, Ty jedziesz jutro do SG ?
Seski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 no to troche chyba przesadziliście a ty kolego Kędzor nie mieszkasz przypadkiem w okolicach dańdówki?
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 nie, ale często tam bywam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Stanley mam szkołe i niemoge tak to bym pojechał
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 nie, ale często tam bywam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Stanley mam szkołe i niemoge tak to bym pojechał napisze Ci usprawiedliwienie
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Piwo odratowane [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:35_________________________________________________właśnie pije jedno :kox:
Rekomendowane odpowiedzi