Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kezor ta aukcja się jeszcze toczy a prawa allegro są bezlitosne :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i po co komu pług do odśnieżania :gwizdanie:

Opublikowano

i po co komu pług do odśnieżania :gwizdanie:

Poproszę o taki pług :naughty:

Opublikowano

nom też bym chciał[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 19:21_________________________________________________a co sądzisz o felach które pokazałem w linkach?

Opublikowano

nom też bym chciał[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 19:21_________________________________________________a co sądzisz o felach które pokazałem w linkach?

Pierwsze nie w moim typie i do tego made in chiny a drugie nawet nawet. :gwizdanie:

Opublikowano

Pierwsze nie w moim typie i do tego made in chiny a drugie nawet nawet. :gwizdanie:

nom made in china ale co zrobić jak człowiek kasiory niema, lepiej na chinolach niz na kołpaku jeździć , tak mnie się wydaję hehe

Opublikowano

nom made in china ale co zrobić jak człowiek kasiory niema, lepiej na chinolach niz na kołpaku jeździć , tak mnie się wydaję hehe

Lepiej jakieś firmowe używki kupić takie jest moje zdanie :gwizdanie:

Opublikowano

tak szybko się rozlecą ? czy chodzi o pkt respektu ? :tongue4:

Opublikowano

tak szybko się rozlecą ? czy chodzi o pkt respektu ? :tongue4:

Nie wiem jak z ich wytrzymałością bo nie testowałem ale no pewnie szybko padają.

Opublikowano

hmmm należy się nad tym zastanowić hehe

Opublikowano

nom coś się o tym pomyśli :decayed:

Opublikowano

Kezor ta aukcja się jeszcze toczy a prawa allegro są bezlitosne :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

napisałem nieaktualne , bo wszyscy zakładają seryjne zawiasy :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

Witam! :hi:

Dawno mnie tu nie było, znaczy nie zaglądałem, w sumie to nie wiem czemu :mysli: Widzę, że też trochę stron przybyło :good:

Opublikowano

Witam! :hi:

Dawno mnie tu nie było, znaczy nie zaglądałem, w sumie to nie wiem czemu :mysli: Widzę, że też trochę stron przybyło :good:

siemasz Gregory,

nom idziemy jak burza :> musisz nas częściej odwiedzać :wink4:

Opublikowano

Noo muszę, kiedyś nawet na spoty wpadałem do Kato to były czasy.. . Teraz to praca.....praca i mało czasu, do tego mnie często nie ma w domu. Ale myślę, że już niedługo uda mi się wpaść :wink4:

Opublikowano

no i znowu jestem

siemasz gregory

Opublikowano

Witka wszystkim! :hi:

Opublikowano

Witka wszystkim! :hi:

:hi:

pracujesz? :gwizdanie:

Opublikowano

No znowu w pracy! :disgust: Ale później dopiero we wtorek do pracy... :kox: :gwizdanie: