Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 nie wszyscy nie wszyscy hehe ale ja się muszę uczyć [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 20:23_________________________________________________aleee cichoooo ide spać
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 No halo? Nikt nie wrócił poza mną z Gliwic? Hm... Jak wyjeżdżałem było wszystko pod kontrolą...
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 stanley pewnie basie do domu probuje doprowadzic a ona" jeszcze nie chce sie bawic"
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 stanley pewnie basie do domu probuje doprowadzic a ona" jeszcze nie chce sie bawic" Uuuuu.....
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 stanley pewnie basie do domu probuje doprowadzic a ona" jeszcze nie chce sie bawic" trzeba jakiegoś żywca otworzyć Basia je kolacje :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 stanley pewnie basie do domu probuje doprowadzic a ona" jeszcze nie chce sie bawic" trzeba jakiegoś żywca otworzyć Basia je kolacje :gwizdanie: zycz jej smacznego
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 stanley pewnie basie do domu probuje doprowadzic a ona" jeszcze nie chce sie bawic" trzeba jakiegoś żywca otworzyć Basia je kolacje :gwizdanie: zycz jej smacznego a my, prawdziwi mezczyzni mozemy sie teraz napic
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :>
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> Czy ma ktoś to nagrane?
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> Czy ma ktoś to nagrane? nie, no i może to dobrze Królu też coś może o tym napisać :>
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> ała, ona mnie bije idę spać na taborecie w kuchni
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> ała, ona mnie bije idę spać na taborecie w kuchni lepiej niech bije niż by Ci wkładała gdzieś kulki
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> ała, ona mnie bije idę spać na taborecie w kuchni lepiej bije niż Ci by wkładała gdzieś kulki :polew:
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 stanley pewnie basie do domu probuje doprowadzic a ona" jeszcze nie chce sie bawic" trzeba jakiegoś żywca otworzyć Basia je kolacje :gwizdanie: zycz jej smacznego a my, prawdziwi mezczyzni mozemy sie teraz napic no to pyrsk
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> ała, ona mnie bije idę spać na taborecie w kuchni lepiej bije niż Ci by wkładała gdzieś kulki :polew: NIe wierzę!
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> ała, ona mnie bije idę spać na taborecie w kuchni lepiej niech bije niż by Ci wkładała gdzieś kulki albo gumowym sadzila
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 a nie jest trochę za późno na spam? Akjam, jak byś słyszał co potem te Kobiety gadały, to byś padł, normalnie szok :>
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> ała, ona mnie bije idę spać na taborecie w kuchni lepiej niech bije niż by Ci wkładała gdzieś kulki albo gumowym sadzila diman, świntuchu! ...jakim gumowym??? (stanleyowa)
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 a nie jest trochę za późno na spam? Akjam, jak byś słyszał co potem te Kobiety gadały, to byś padł, normalnie szok :> jakie za pozno o tej porze to my do imperium ostatnio sie wybieralismy :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:30_________________________________________________ Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> ała, ona mnie bije idę spać na taborecie w kuchni lepiej niech bije niż by Ci wkładała gdzieś kulki albo gumowym sadzila diman, świntuchu! ...jakim gumowym??? (stanleyowa) :polew: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:30_________________________________________________ Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> ała, ona mnie bije idę spać na taborecie w kuchni lepiej niech bije niż by Ci wkładała gdzieś kulki albo gumowym sadzila diman, świntuchu! ...jakim gumowym??? (stanleyowa) swoje konto se zaloz
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 a nie jest trochę za późno na spam? Akjam, jak byś słyszał co potem te Kobiety gadały, to byś padł, normalnie szok :> Uwierz mi, że żałuję że tego nie słyszałem i nie byłem świadkiem! Ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę tego świadkiem...
Rekomendowane odpowiedzi