Miszka82 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 mi tam się podoba ta betka wizualnie w c**j, a że stereotyp jest jaki jest to wiem i nic tego nie zmieni, na pewno jest ładniejsza niż np A4 B6 w cabrio , jest to solidny samochód i to jest pewne i jeszcze jedno Mario czy objechałbyś 330D...wątpię więc nie pisz głupot bo objechane przez Ciebie E46-tki to zapewne 320 i mniej acha i jeszcze jedno :ssij:pyte poza tym wklejam auto które mi się podoba i nie oznacza to, że chcę je od razu kupić miszka skoncz psuc zdrowie na te poczwary w sobote i niedziele jest parada moto w parku chorzowskim bedzie oddzial zamkniety i fc**j moto:kox: chętnie ale jadę jutro w góry na weekend
Miszka82 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć
hubtychy Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć Wyjebałeś się :polew::polew:
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć Wyjebałeś się :polew::polew: yebany
Miszka82 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć Wyjebałeś się :polew::polew: letki szlif przy 30-40 km/h nic się ni zjebało ale są zarysowania
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć chyba w Piekarach Sląskich, ale koleś, który mi i tym mówił jest za granicą..... a sam chcesz pomalować ?
Miszka82 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć chyba w Piekarach Sląskich, ale koleś, który mi i tym mówił jest za granicą..... a sam chcesz pomalować ? dwa dekielki silnika tak bo to małe zadrapania i nie będę się bawił w ściąganie lub kupno nowych, owiewkę będę malował w zimie jak moto będzie stało i to dam do malowania
Miszka82 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ugryzłem się w język i chyba bardzo dobrze, że to zrobiłem
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć chyba w Piekarach Sląskich, ale koleś, który mi i tym mówił jest za granicą..... a sam chcesz pomalować ? dwa dekielki silnika tak bo to małe zadrapania i nie będę się bawił w ściąganie lub kupno nowych, owiewkę będę malował w zimie jak moto będzie stało i to dam do malowania jak chcesz to podjedziesz na zaprzyjaźnioną lakiernię i namieszają Ci lakieru
A4 Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć Wyjebałeś się :polew::polew: letki szlif przy 30-40 km/h nic się ni zjebało ale są zarysowania Dobrze że jechałes powoli ...
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Miszka dobrze żeś jest cały bo mi jak na nocce ostatnio przywieźli klienta po mopliku to na drugi dzień już u św.Piotra do bramy się dobijał
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć Wyjebałeś się :polew::polew: letki szlif przy 30-40 km/h nic się ni zjebało ale są zarysowania a mówiłem: jak jeździsz to nie pij...
Kędzior Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Miszka dobrze żeś jest cały bo mi jak na nocce ostatnio przywieźli klienta po mopliku to na drugi dzień już u św.Piotra do bramy się dobijał a co ty w kostnicy robisz? czy grabarz?
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Miszka dobrze żeś jest cały bo mi jak na nocce ostatnio przywieźli klienta po mopliku to na drugi dzień już u św.Piotra do bramy się dobijał a co ty w kostnicy robisz? czy grabarz? robi za bramkarza, stoi przy bramie i otwiera......
Kędzior Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Miszka dobrze żeś jest cały bo mi jak na nocce ostatnio przywieźli klienta po mopliku to na drugi dzień już u św.Piotra do bramy się dobijał a co ty w kostnicy robisz? czy grabarz? robi za bramkarza, stoi przy bramie i otwiera...... na cmentarzu? hehe albo wiem maluje umarlakow zeby ladnie wygladali
A4 Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A może Artur jest lekarzem ??? Znam paru lekarzy którzy sa ciulami to by nawet pasowało ... :polew::polew::polew::polew::polew:
Kędzior Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A może Artur jest lekarzem ??? Znam paru lakerzy którzy sa ciulami to by nawet pasowało ... :polew::polew::polew::polew::polew: :grin::grin:
Rekomendowane odpowiedzi